IE loader

Вярват ли в истинската любов посетителите на "Pulse Fitness&Spa Bulgaria"? [Видео]

Вярват ли в истинската любов посетителите на "Pulse Fitness&Spa Bulgaria"? [Видео]

Има ли я истинската любов и днес, в интервю по случай 14-ти февруари на здравния ни репортер Mr. 3Hours!

Както тренировките изискват отдаденост за да постигнем резултати, същото правило важи и при любовта. И докато телесната красота се изгражда лесно с постоянство в тренировките и храненето. Така и това неписано правило важи, и за вътрешната красота, но подхранено с истинска любов за която почти всеки човек мечтае. Любовта е най-силният естествен "допинг" във Вселената. Малцина са онези, които са срещнали любовта от която не боли или не са се отказали да я търсят, въпреки болезнените уроци на съдбата. Според психолозите вътрешната самота е най-тежкият стрес фактор.

От години в научните среди е вече факт, че стресът предизвиква и едни от най-страшните заболявания – сърдечно-съдови заболявания, диабет и онкологични заболявания. Доброто здраве изисква физически да се чувстваш добре, психически – т.е. да нямаш вътрешни конфликти, които да те спират и социалната среда.

Вярват ли посетителите на "Pulse Fitness&Spa Bulgaria" в истинската любов?

За да разберем дали и днес хората вярват в истинската любов, здравният ни репортер Mr. 3Hours се втурна в интервю. Точно в 14.00 часа на 14 февруари 2019-та година той грабна микрофона и интервюира част от посетителите на фитнес и спа център "Pulse Bulgaria".

Истинската любов е необяснима с думи. Това е себераздаване без капка егоизъм, но разбира се, когато себераздаването е взаимно. Без взаимна любов между жена и мъж животът е празен и нито диаманти, нито никоя друга любов може да запълни "празната дупка" в нас. Истинска любов може да бъде постигната само на основата на абсолютен сексуален морал. Без сексуална вярност тя е невъзможна. Без да сме запазили сърцето си чисто за един партньор с който да можем да си имаме пълно доверие, сърцата ни ще бъдат "разкъсани" и истинската любов не би била възможна. / Коментира Mr. 3Hours.

Как най-лесно да откриете своята половинка?

Късметът и любовта спохождат смелите! Действайте на момента в който усетите "искрата", защото тогава енергията ви е най-мощна.

„Не било възпитано човек да показва чувствата си на открито пред другите – това са пълни глупости. Трябвало да си крием емоциите – това също са глупости. Трябва да се казва всичко – сега, веднага и в момента, в който го усетиш. И нека тези които обичаме, да го знаят, и тези, които не са нашите хора да го разберат. Аз нямам цяла вечност, за да чакам точния момент!“ / Слави Трифонов

Къде най-лесно да откриете своята половинка?

Противоположностите се привличат е може би схващане старо, колкото света. Дали обаче не сме в сериозна заблуда? Може би просто понякога го използваме като лъч надежда за това, че с онзи мъж или жена, които по нищо не приличат на нас, може пък и да си паснем? Да, но това схващане е с огромен успех най-вече в "света на магнитите".

Учените от университета Бъркли са установили, че хората по-често се привличат, ако потенциалния партньор играе в съшия отбор като тях. Експертите се фокусирали върху популярността на хората и установили нещо много интересно! Оказало се, че тези, които се радват на по-голяма слава сред виртуалните свалячи, се стремят да се сближават със също толкова популярни потребители. И обратното – по-срамежливите се насочват право към по-безизвестните хора.

Според друго изследване пък станало ясно, че когато става дума за срещи, човек най-често си търси партньор, които напомня на тях самите.

В крайна сметка, ако обичате да спортувате във фитнес залата, тогава потърсете своята половинка във фитнес залата, а не в кръчмата. Логично, нали! Когато имате сходни интереси, така ще имате и за какво да си говорите, и разбира се да си помагате във фитнеса. Факт е, че спортът сближава. Факт е и, че хората, които спортуват са по позтивни, здрави и решителни.

Разбира се за да привлечем по лесно своята половинка е прекрасно да имаме и здравословна форма. Опаковката привлича, но съдържанието й може да те грабне завинаги. Така, че за да забележат вътрешната ви красота се погрижете и за здравословния си външен вид. Здрав дух в здраво тяло!

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА