IE loader

Групови тренировки - 3 предимства, които ще Ви мотивират да дойдете в залата!

Групови тренировки - 3 предимства, които ще Ви мотивират да дойдете в залата!

Разберете кои са главните плюсове на популярните групови тренировки във фитнеса

Защо да посещаваме групови тренировки? Този вид спортни занимания добива все по-голяма популярност както сред дамите, така и сред господата. Всяка тренировка е уникална и има специфичен интензитет и натовареност. Така, независимо дали сте начинаещ, или напреднал фитнес ентусиаст, със сигурност ще намерите правилното фитнес натоварване.

Групови тренировки? Нека разгледаме 3 преимущества на груповите занимания, които ще Ви накарат да дойдете в залата още днес:

1. Емоция

Очакването на стартовия час, вълнението дали ще се справиш с упражненията, чувството на удовлетвореност след края на тренировката! Когато става дума за групови тренировки, има само една дума, която ги описва най-точно: 'емоция'.

Дори да посещавате едно и също занимание от месеци, тренировката винаги е различна. Треньорите на Pulse Fitness & Spa знаят как да подходят, за да направят престоя на всеки наистина запомнящ се и приятен. Дори групите да се състоят от повече хора, подходът винаги е индивидуален. 

Емоциите, свързани с груповите тренировки са много и всички до една са позитивни! 

2. Ефективност

Тренировките в група се провеждат под зоркия поглед на сертифицирани специалисти. Треньорите знаят точно как да подходят, за да вземат максималното от членовете на групата. Спортуващите намират мотивация както от инструктора, така и от другите около тях. Няма място за колебание, почивките са регламентирани, винаги имаш пример за подражание.

Груповите занимания просто работят и ефектът от тях е само въпрос на време.

3. Социализиране

Групови тренировки в Pulse Fitness & Spa West Park

От ранна детска възраст сме свикнали да спортуваме в колектив. Именно това прави фитнес заниманията в група толкова естествени и приятни. Да комуникираме един с друг ни прави истински хора. Не пред монитор, не по телефон, а лично. Времето вкъщи по време на локдаун ни доказа именно това.

Групови тренировки и социален аспект!

Груповите занимания са ключов мотиватор за огромен процент от трениращите, и имат още десетки плюсове. Ще Ви оставим обаче сами да ги откриете, когато дойдете в залата. Ако искате да започнете да спортувате, не отлагайте, защото както една популярна фитнес максима гласи: 'утре' не е ден от седмицата.

Вижте графика на www.pulsefit.bg и заявете своето посещение онлайн на www.pulsefit.bg/workout или на 070044044 още сега!

Искате да станете част от семейството на Pulse Fitness & Spa? Купете своята карта онлайн ТУК

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА