IE loader

Тренировка за бедра и седалищни мускули с Bulgarian Bag

Тренировка за бедра и седалищни мускули с Bulgarian Bag

Тренировъчна програма в 5 стъпки от фитнес треньора Атанас Атанасов

Bulgarian Bag е спортен аксесоар, който бързо набира световна популярност. Негов създател е българинът Иван Иванов - бивш национален състезател по борба и настоящ треньор, отговарящ за кондиционната подготовка на Американския национален отбор по класическа борба. Странният аксесоар, който е вдъхновен от българските традиции и прагматизъм, се използва в подготовката за сила, експлозивност и издържливост. В днешно време Bulgarian Bag се ползва от хиляди силови атлети, бойци и множество други спортисти из фитнес залите в целия свят, включително и в "Pulse Fitness&Spa".

Представяме ви тренировъчен комплекс с Bulgarian Bag за натоварване на бедрата и седалищните мускули

Представяме ви тренировка за бедра в 5 стъпки, препоръчана от Атанас Атанасов - фитнес треньор в Pulse Fitness & Spa Bulgaria.

  • Работни серии: 4 серии по 20 повторения;
  • Почивка между сериите: 1 минута;
  • Почивка между упражненията: 1,5-2 минути.

Атанас Атанасов е бивш състезател по лека атлетика в дисциплините - 200 м и 400 м. Завършил е НСА с треньорски профил. Занимава се професионално с фитнес и провежда функционални тренировки от 5 години. Консултант е в сферата на храненето и хранителните добавки.

Атанас е сертифициран инструктор по CrossFit и B PUMP, а заниманията с него, групови и индивидуални, се провеждат в Pulse Fitness & Spa Bulgaria.

БЕЗПЛАТНО ПОСЕЩЕНИЕ