IE loader

Биографии: Гуен Стефани

Биографии: Гуен Стефани

Гуен Стефани:

"Животът е кратък, погрижeте се да получите най-доброто от него"

Гуен Рене Стефани е американска певица, текстописец, дизайнер и актриса. Известна е като съоснователка и вокалистка на групата „No Doubt“. Русата поп-икона впечатлява с външния си вид още със стъпването си на музикалната сцена, през 1995 година. Освен усилията, които полага за успешната си кариера, Гуен Стефани работи доста и по отношение на фигурата си. Фитнес треньорът ѝ Майк Хийтли издава, че певицата гори до 4 000 калории в дните, когато има участия или  концерт. Хийтли силно вярва в правилното комбиниране на упражнения. Той залага първоначално на работа с тежести, след това продължава с интензивно кардио и завършва с по-леки упражнения. На първо място, обаче се изисква упражненията да бъдат изпълняванни правилно. Затова основно правило е да използвате съветите на личен треньор, който да изготви тренировъчната Ви програма и да следи за правилното ѝ изпълнение.

Начинът, който 49-годишната певица  е избрала, за да изглежда като на 29 е здраво блъскане в боксовата зала и вдигането на тежести. Последните са толкова полезни за мъже, колкото и за жени. Предпазват от загуба на мускулна маса и костна плътност, с което се понижава риска от остеопороза. Държи на динамиката и затова тренировките ѝ се състоят от силови и кардио упражнения. Няма по-удачен начин да изваеш тялото си“ , смята красивата изпълнителка.

pulsefit

 Майката на три деца, няма как да остане незабелязана от обективите на папараците, из световните плажове, където демонстрира стегнатите си коремни мускули и прекрасни крака. За нея поддържането на форма е въпрос на дългогодишна битка. Изпълнителката признава, че спазва различни хранителни режими от ранна тинейджърска възраст, за да поддържа супер форма. Прави го, защото така се чувства добре и защото по този начин може да носи „всички дрехи, които харесва”.

Гуен е твърдо убедена, че бъдещите майки трябва да тренират дори и докато са бременни. Това, разбира се трябва да става под наблюдението на специалист, след позволението на лекар и ако бременността е безпроблемна. Тя съветва също така, бременните да се хранят здравословно и на всяка цена да избягват „junk” и вредни храни. Точно по тази причина, певицата избягва бързата храна и в менюто си комбинира  зеленчуци, плодове, фъстъци и соево мляко.

Програмата на красивата изпълнителка, не се различава от повечето режими, които диетолози и треньори, ще изготват за всеки един от нас. Красивото тяло, доброто самочувствие и здравословният начин на живот са напълно възможни... Всичко,което трябва да направите е да го поискате!

pulsefit

Източник на снимки: Интернет

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА