IE loader

10 идеи за семейни активности през лятото

10 идеи за семейни активности през лятото

Най-добрите начини да оползотворите свободното си време с цялото семейство

Семейни активности, забавни занимания, пълноценно време заедно, много споделеност и настроение – това са перфектните почивни дни. Родителите обаче знаят, че изборът на дейности, които да се харесат на цялото семейство, е голямо предизвикателство. В тази статия сме Ви поготвили няколко идеи, които могат да Ви помогнат при организирането на почивните Ви дни.

Ето и нашите 10 предложения за семейни активности:

1. Каране на колело

Kарането на колело е едно от любимите занимания на малки и големи. Освен обичано от всички занимание, то има и изключително въздействие върху поддържането на здравословното състояние на организма.

2. Поход

Какво по-приятно от поход в планината през горещите летни дни? Възможността да се насладите на красива гледка и в същото време да избягате от високите температури не е за изпускане. Ако нямате идея къде да отидете, винаги можете да се включите в някой от кемповете на Pulse Fitness & Spa. Там Ви очакват зареждащи тренировки, разнообразни активности и организиран поход в планината.

3. Разходка в парка

Това е чудесен начин за раздвижване, който е подходящ за всеки ден. Разходката винаги е приятна, особено когато е споделена със семейството. Разходката ще Ви помогне както за поддържането на здравословно тегло, така и за доброто настроение.

4. Бадминтон или федербал

За целта са Ви необходими ракети и перце или топка. Тази игра може да се играе буквално навсякъде - на двора, в парка, дори по време на почивката Ви на морето.

pulsefit

5. Пикник

Организирайте пикник и превърнете рутината около обяда във вълнуващо семейно изживяване. Всички могат да се включат в приготвянето на храната, а след това да се отправите към любимо място на открито, където да хапнете заедно и да се отдадете на забавни игри.

6. Конна езда

Конната езда е забавна семейна активност, която носи редица ползи за тялото и ума и освен това много ще зарадва децата.

7. Работа в двора/ градината

Тук е моментът да съчетаете полезното с приятното. Включете цялото семейство в поливането на растения или косенето на трева. Децата винаги се радват, когато вършат работа за „възрастни“.

8. Скачане на въже

Можете да организирате семейно състезание по скачане на въже и за мотивация да включите дори награда за победителя.

9. Плуване

Когато дойде време за дългоочакваната семейна почивка и по цял ден сте на плажа, плуването е чудесен вариант да поддържате тялото си във форма. Ако Вашето пътуване е все още далеч във времето, можете да посетите нашите басейни в Pulse Fitness & Spa West Park и Pulse Fitness & Spa Bulgaria.

10. Игра с топка

Трябва Ви само една топка и можете да импровизирате по безброй много начини.

Лятото не е само за почивка и седене вкъщи под климатика,  с извинението, че навън е прекалено горещо. Напротив! Сега е моментът, в който да прекарате време на открито, да бъдете физически активни и да оползотворите с вълнуващи семейни активности своето време заедно.

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА