IE loader

Защо да изберем въздушна йога?


Ползите от въздушната йога са тонизиране на тялото, облекчаване на болките в гърба и ставите, повишаване на издръжливостта, координацията, гъвкавостта и баланса. И не на последно място: гарантирано забавление.

Изпълняването на упражненията с помощта на люлката-хамак е много по-лесно в сравнение с традиционния начин, като едновременно се натоварва ефективно цялата мускулатура. Висейки във въздуха, гръбнакът се изпъва и заема своята естествена позиция, а това се отразява върху работата на вътрешните органи. Според проучвания при позициониране на тялото надолу с главата започват процесите на самообновяване на организма.

Тренировката по въздушна йога набира все повече популярност през последните години. Сред известните личности, които я практикуват за поддържане на форма, са Пинк, Натали Портман, Гуинет Полтроу, Клои Кардашиян и Ванеса Хъджинс.

Подгответе се за тренировка като никоя друга!


Най-подходящата екипировка за заниманията е тениска с къс ръкав, който покрива подмишниците, за да не се стига до ожулване и клин по тялото, който да осигурява свобода на движенията. Една тренировка е с продължителност 50-60 минути, а изгорените калории са около 400.

ГРАФИК
Тренирай онлайн
Въздушна йога
  • Продължителност на една тренировка 50-60 мин.
  • Степен на натоварване ниска
  • Подходящо за начинаещи
  • Изгорени калории за една тренировка 400
ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА