IE loader

Силовата аеробика и анаеробните тренировки в различни комбинации ще Ви запленят! Програмата Cross Functional Bootcamp е предназначена за всички, които търсят нови тренировъчни предизвикателства. Поради огромното разнообразие от упражнения, тя постоянно се актуализира, за да предложи нови вълнуващи предизвикателства за трениращите. Cross Functional Bootcamp е идеална за цялостно подобряване на физическото състояние и функционалността на тялото, развиване на пъргавина, гъвкавост и стягане.

Тази иновативна програма съчетава различни видове тренировки, включително функционално трениране, високоинтензивна интервална тренировка и много други, за да осигури максимално разнообразие и стимулиране на всички аспекти на физическата подготовка. Всеки тренировъчен ден в Cross Functional Bootcamp е уникален и предизвикателен, като предлага комбинации от упражнения, които изискват не само физическа издръжливост, но и ментална ангажираност и стратегическо мислене.

Съчетавайки елементи от различни тренировъчни методики, Cross Functional Bootcamp не само подобрява физическата форма, но и развива общата ви способност за адаптация към различни тренировъчни ситуации. Това е идеалната програма за тези, които търсят интензивни и разнообразни тренировки, които да им предложат непрекъснато предизвикателство и възможност за напредък във всички аспекти на физическата подготовка.

ГРАФИК
Тренирай онлайн
Cross Functional Bootcamp
  • Продължителност на една тренировка 50-60 мин.
  • Степен на натоварване СРЕДНО ВИСОКА
  • Подходящо за СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ И НАПРЕДНАЛИ
  • Изгорени калории за една тренировка 700

Треньори

ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА