IE loader

Осигурете си перфектно оформени коремни мускули и крака с помощта на програмата ABSolutely Perfect LEGS! Тази комплексна тренировъчна програма е специално създадена, за да ви помогне да постигнете идеалната форма и тонус в зоните на корема и краката. Включваща разнообразие от упражнения, които целят всеки мускул в тези области, тази програма е съчетание от ефективни и иновативни методи, които ще Ви помогнат да постигнете видими и траен резултат.

ABSolutely Perfect LEGS не е просто програма за трениране - това е интензивен и целенасочен подход към оформяне на тялото. 20-минутната тренировка за крака е специално разработена, за да подобри силата, издръжливостта и формата на долната част на тялото. Откривайки различни упражнения за краката, които са подходящи за Вашите цели и ниво на фитнес, ще постигнете балансирано развитие и симетрия на тялото.

От друга страна, 20-минутната тренировка за корем включва динамични и изолиращи упражнения, които таргетират зоната на коремните мускули. Тази част от програмата е създадена, за да укрепи и извайва корема, като в същото време предоставя изключителни резултати за тонизиране и подобряване на общия външен вид.

Резултатите от програмата ABSolutely Perfect LEGS са гарантирани, като постоянното и последователно изпълнение на упражненията ще ви доведе до желаната форма и тонус в зоните на корема и краката. 

ГРАФИК
Тренирай онлайн
ABSolutely Perfect Legs
  • Продължителност на една тренировка 40-50 мин.
  • Степен на натоварване СРЕДНО ВИСОКА
  • Подходящо за НАЧИНАЕЩИ И СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ
  • Изгорени калории за една тренировка 400
ЕЛА И РАЗГЛЕДАЙ КЛУБА