Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness & Spa BULGARIA

Pulse Fitness & Spa Bulgaria е първият и най-големият от веригата фитнеси Pulse. Създадохме този клуб, за да отговорим на търсенето, появило се преди няколко години у нас - за място, в което можете да спортувате необезспокоявано, без да се налага да чакате за уреди, място, на което можете да реклаксирате с безброй спа глезотии, място, което членовете ни посещават с желание и удоволствие.

Тук ще откриете всички екстри, които един фитнес комплекс от световна класа предлага - над 200 броя последна генерация фитнес уреди, просторни зони за различен тип тренировки, десетки видове безплатни групови занимания, обучени персонални и групови треньори, иновативни технологии като електрофитнес и 3d dit скенер, просторни съблекални, басейн, огромен паркинг, ресторант, детски клуб, автомивка и още толкова много!

Разположен на над 5500 кв.м. Pulse Fitness & Spa е най-големият фитнес комплекс в България!

Тук могат да тренират над 400 човека без това да се отрази на комфорта им.

СПА ЦЕНТЪР

Тук е най-големият спа център в София и е място, където ще откриете истинско спокойствие. Във внушителния спа център на клуба можете да релаксирате и да се заредите с енергия в много различни по вид кътове. Спа зоната е разположена непосредствено до басейна и на Ваше разположение са парнорамна сауна, панорамна и арома парни баня, турска баня и джакузи, финландска сауна, шоков басейн, елакс зона с топли каменни легла и ВИП релакс зона.

КАРДИО ЗОНА

В кардио зоната на Pusle Fitness & Spa има над 90 съоръжения. Всички те са от най­високия клас професионални уреди на Life Fitness и Techno Gym, което е гаранция за пълноценна и максимално безопасна тренировка.

Специално проектираната климатична инсталация, която обогатява въздуха с кислород, антибактериалната настилка и панорамната гледка към Витоша превръщат времето прекарано в клуба в истинско удоволствие.

СИЛОВА ЗОНА

В Pulse Fitness & Spa има 3 обособени зони за силови тренировки.

В Life Fitness зоната на над 1200 кв.м. са позиционирани повече от 60 уреда със свободни или магазинни тежести, дъмбели, пейки и всичко небходимо за вашата тренировка. Всички съоръжения в тази зона са от най­-високия клас на лидерите на пазара Life Fitness.

Techno Gym зоната е разположена на 400 кв.м. и в нея има над 20 ултрамодерни уреда за силови тренировки.

Synergy етажът е снабден с няколко мултифункционални уреда от професионалната серия на Life Fitness Synergy 360. Те са съобразени с последните тенденции във фитнеса. Напомнят набиращия все по­голяма популярност street fitness, но са много по-­функционални и могат да се използват при всякакви метереологични условия в комфортните условия за трениране на закрито.

Уредите в тази зона предоставят безброй възможности за по­интелигентни, динамични и ефективни тренировки. Те са снабдени и с battle ropes – въжета, които са последният хит в фитнеса по света.

 

Видове групови занимания

Зумба
График Инфо
Степ Аеробика
График Инфо
Спининг
График Инфо
Муай-тай
График Инфо
Джимстик
График Инфо
Кросфит
График Инфо
Пилатес
График Инфо
Kangoo Jumps
График Инфо

Услуги

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Мая Петрова

диетолог

Мая Петрова – Холистиличен Диетолог и НЛП Мастър Практик

Maя е квалифициран Диетолог с Британската Асоциация за медицина (British Complementary Medical Association - BCMA). Подхода на Мая е цялостен (холистичен), разглеждайки тялото, ума и духа като едно цяло, вярвайки, че ако те работят в хармония, в нашия живот ще настъпи изобилие от енергия и жизненост. Мая включва техники и от Китайската медицина за ‘разпознаване на болести по лицето’ и определяне на емоционални трудност от здравословните симптоми. 

Мая е диетолог към Pulse Fitness & Spa от 2017 като преди това е работила в Лондон, където развива собствен бизнес като провежда семинари, за да помагам на жени, работещи в офис да живеят здравословно в корпоративния свят. Там започва и работа в клиника ‘Калмър’ (Calmer Clinics) в екип с други специалисти като масажисти, физиотерапевти, психолози и фитнес инструктори. Работи с известни клиенти и сложни случаи като анорексия, артрит, диабет, хашимото, депресия, нарушения на храносмилателната система  и хормонални проблеми. Занимавала се е и културизъм (бодибилдинг) като е изготвяла режими за мъже и жени, с цел качване на мускулна маса или сваляне на мазнини.  

Атанас Атанасов

персонален треньор

Завършил НСА с треньорски профил. Бивш състезател по лека атлетика, дисциплини 200м и 400м. Занимава се професионално с фитнес и функционални тренировки от 5 години. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки

Благой Китанов

персонален треньор

Галя Филипова

персонален треньор

Иван Бакларов

мастър треньор

Занимава се с фитнес от 15 години. Професионален опит в областта 9 години. Завършил НСА специалност Спортен мениджмънт. Преминал курс в НСА за инструктор по културизъм и фитнес-културизъм. Експерт в областта на храненето и хранителните добавки Експерт във функционалните тренировки. Послание: „Нека храната бъде твое лекарство”

Иван Христов

мастър треньор

Завършил НСА с бакалавър треньор по лека атлетика и магистър – фитнес и здравословно хранене Сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills Сертификат за аеробика стил – тоник Сертифициран треньор по TapOut от П. Дойчев Многократен държавен шампион на 60м,100м и 200м. Държавен рекордьор на 60м. с препятсвия Регистриран във федерацията по културизъм с лиценз Про

Константин Мерджанов

персонален треньор

Максим Максимов

Miha Bodytec треньори

Марио Вътов

мастър треньор

Сертифициран фитнес инструктор, учил и специализирал в Дубай Дългогодишен опит във фитнеса и от 9 години работи като индивидуален треньор Няколкократен шампион по силов трибой Експерт в тренировките, целящи загуба на мазнини, покачване на мускулна маса и Bodybuilding методи

Ричард Величков

мастър треньор

Инструктор по Spinning и Tap Out. 3-годишен професионален опит. Завършил специализиран курс за фитнес и културизъм в НСА. Занимава се с лека атлетик от 6 години. Учи и специализира "Спортен мениджмънт" в НСА. Завършил курс за Spinning инструктор. Занимава се с Tap Out от 1 година. Обучен и трениран от основателя на Tap Out за България - Паскал Дойчев.

Светослав Тасев

мастър треньор

Занимава се професионално с фитнес от 10 години Професионален групов и личен треньор от 5години Завършил с отличие НСА със специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт“ Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness Сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills

Светослав Славейков

персонален треньор

Тодор Захариев

персонален треньор

Катерина Филиповска

персонален треньор

Адриан Нашков

мастър треньор

Ива Тодорова

персонален треньор

Занимава се с фитнес от 6 години. Професионален опит в областта от 3 години. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Нашите клиенти за нас

Соня Немска – певица
Соня Немска – певица

Обиколилa съм много фитнеси по света и Pulse e сред най-добрите.

Катя Нонива
Катя Нонива

перфектна спа зона

Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон
Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон

“Моят спортен клуб!”

Никол Петева
Никол Петева

Най-добрият фитнес в България!!!! Член съм още от създаването и не бих сменила за нищо на света.

Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing
Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing

“Всички наши служители и клиенти споделят, че качеството на предлаганите услиги и оборудване в Pulse са на много високо ниво.”

График групови занимания
Pulse Fitness & Spa BULGARIA