Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness & Spa PLATINUM

Platinum e клубът, който може да бъде описан само с една дума - ПОВЕЧЕ. Тук ще откриете повече от всичко - по-просторни зони, повече уреди, по-голям брой спа съоръжения, повече екстри.

Фактът, че в Pulse Platinum е помислено за всичко до най-малък дейтайл, го прави безспорен фаворит на нашите клиенти. Открийте удоволствието от качествена тренировка с уреди - последен писък на фитнес тенденциите и неповторим релакс в уникалната sky spa зона на комплекса с панорамна гледка към града и планината.

Pulse Fitness&Spa Platinum Ви дава повече от всичко - повече пространство, повече уреди, повече групови занимания за една максимално ефективна и приятна тренировка!

Тук ще откриете единствената по рода си в България SKY SPA зона!

СИЛОВА ЗОНА

Силовата зона е разположена на площ от 1500 кв.м. и е оборудвана с последно поколение уреди на най-добрите в света Life Fitness и TechnoGym. Над 40 машини са от лимитираните серии Selection, известни с удобните си ергономични био седалки и изключително функционалния дизайн.

Зоните за силови и функционални тренировки са покрити с най-високия клас антибактериална настилка и климатизирани със специално проектирана вентилационна система за осигуряването на максимален комфорт на посетителите.

КАРДИО ЗОНА

Кардио зоната в Pulse Platinum предоставя над 80 кардио уреда - крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други, всички оборудвани с интерактивна мултимедия с телевизия, радио и интернет, за провеждане на максимално приятна и разнообразна тренировка.

Разположена на цял етаж, кардио зоната има уникална панорамна гледка към града.

SKY Спа

Безспорно, забележителна и единствена по рода си е и зоната за релакс SKY SPA на последния етаж на комплекса, от която се открива уникална панорамна гледка към Витоша и цяла София. За любителите на красивия бронзов загар, има изградени специални външни шезлонги, легнали върху "водно огледало" за разхлаждане в летните жеги.

Видове групови занимания

Зумба
График Инфо
Спининг
График Инфо
Муай-тай
График Инфо
Кросфит
График Инфо
Пилатес
График Инфо
Kangoo Jumps
График Инфо

Услуги

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Мария Божилова

групов треньор
Сертифициран инструктор по Kangoo Jumps. Занимава се активно с Kangoo jumps ot 5 години, а от 3 е професионален треньор. Преди това 18 години е тренирала Степ Аеробика.

Антония Начева

групов треньор
Страстта на Антония е йогата. В частност преподаването на малки до средни групи 5-15 човека. Един от малкото треньори, които обръщат внимание на духовното водене в това древно изкуство. Изключително ефективна при хора с наднормено тегло, както и с проблеми или травми в костната структура.

Виктория Димитрова

групов треньор
Инструктор по зумба, преподавател от 2 години. Минала курс при полски зумба инструктор. Професионален танцьор, занимава се с танци от 11 години. Занимава се с фитнес от 2 години.

Велизара Младенова

групов треньор
Занимава се с йога от 4 години. Завършила е балетното училище и от 12 години се занимава с танци и балет. В момента учи в НАТФИЗ - танцов театър

Димитър Гатев

персонален треньор

Дългогодишен състезател по баскетбол. Занимва се с фитнес от 7 години. Професионален опит във фитнес областта от 2 години. Специалист в кондиционните тренировки, редуцирането на тегло и повишаването на двигателната активност. Познания в областта на здравословното хранене.

Мартин Тодоров

персонален треньор

Дългогодишен състезател по лека атлетика. Републикански шампион на 100м. Занимава се с фитнес от 10години. Сертифициран треньор от 5години. Специалист в редуцирането на тегло, изграждането на мускулна маса и кондиционните тренировки.

Нели Стойменова

персонален треньор

Николай Илиев

персонален треньор

Христо Димитров

фитнес директор

Завършил в НСА Занимава се с фитнес от 8 години Професионален опит във фитнес областта от 4 години Експерт в кондиционните тренировки, покачване на мускулна маса и редуциране на тегло Експерт в областта на правилното хранене и хранителните добавки Дългогодишен състезател по волейбол Познания в областта на конезитерапията и рехабилитацията

Мартин Хаджиев

фитнес директор

Занимава се със спорт от 15 години. Професионален стаж във фитнес сферата от 7 години. Бивш състезател по карате. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Християн Сивилов

персонален треньор

Занимава се с фитнес от 8 години. Преминал специализирано обучение в Pulse Fitness. Дългогодишен състезател по футбол. Експерт в областта на бойни спортове.

Александър Башлиев

групов треньор

Нашите клиенти за нас

Соня Немска – певица
Соня Немска – певица

Обиколилa съм много фитнеси по света и Pulse e сред най-добрите.

Никол Петева
Никол Петева

Най-добрият фитнес в България!!!! Член съм още от създаването и не бих сменила за нищо на света.

Иван Гошов
Иван Гошов

страхотни уреди, перфектно обслужване

Катя Нонива
Катя Нонива

перфектна спа зона

Мая Савова – тв водеща
Мая Савова – тв водеща

Любимото ми място за тренировки и релаксация!

График групови занимания