Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness DELUXE

Луксозен, екзотичен, с буржоазен дизайн и всичко необходимо за една пълноценна тренировка, този клуб ще ви завладее със своята атмосфера. Разположен в сърцето на София, Pulse Deluxe е най-удобната локация за всички работещи и живеещи в центъра на столицата, които държат на стила и уобството.

Вторият от веригата лайфстайл клубове Pulse е разположен на площ от над 1000 кв.м. и е оборудван с последна генерация уреди на Life Fitness и Techno Gym. Екстравагантният му и в същото време супер елегантен интериор е вдъхновен от един от най-известните в света фитнес дизайнери, чиито зали се посещават от звезди от ранга на Мадона, Джей Зи, Др. Дре, Брад Пит и др.

Клубът има 3 обособени зони за тренировки.

Pulse Fitness Deluxe е перлата в короната на нашите клубове.

3 поредни години награден за

СИЛОВА ЗОНА

В силовата зона на ваше разположение са над 30 машини Techo Gym от най‐луксозната им серия Element+, известна с удобните си ергономични био седалки, както и елегантния си и изключително функционален дизайн, който подобрява ефекта от тренировките и намалява риска от контузии.

КАРДИО ЗОНА

Кардио зоната предлага над 40 уреда от професионалните серии на Life Fitness и Techno Gym, модел 2013 година – крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други. Уредите са изработени специално за Pulse, без аналог в Европа. Почти всички те са снабдени с мултимедия, което превръща тренировката в истинско удоволствие.

Видове групови занимания

Power Jump
График Инфо
Power Pilates
График Инфо
Спининг
График Инфо
Пилатес
График Инфо

Услуги

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Росица Георгиева

групов треньор
Инструктор по TAE BO и HIIT. С групови тренировки се занимава от 8 години като води групи по TAE BO, степ-аеробика, bodyshaping, интервални тренировки със средна и висока интензивност и тренировки на открито. Мотивация на трениращите и разнообразие в тренировките са водещи принципи за нейните класове.

Георги Димитров

персонален треньор

Занимава се с фитнес от 8 години. Професионален опит в областта от 4години. Консултант всферата на храненето и хранителните добавки. Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness.

Георги Петков

персонален треньор

Занимава се с фитнес от 5 години. Бивш професионален джудо състезател. Сертифициран фитнес инструктор. Член в европейския съюз на фитнес инструкторите. Експрет в областта на храненето и хранителните добавки.Експерт във функционалните тренировки.

Пламен Петков

персонален треньор

Гергана Борисова

групов треньор

Занимава се с групови тренировки от 5 години. Специлизирала е в силовите тренировки в зала, като в последствие решава да преподава известните Боди Пъмп и Тапаут. Групите и са винаги пълни, а клиентите твърдят, че преживяването, което Гери им предлага е незабравимо.

Наталия Симеонова

групов треньор

Занимава се със спортни и латино американски танци. Специализирала в груповите занимания като Тае-бо, хитовия паур джъмпс и традиционния пилатес. Стиловете, които прилага са интересни и иновативни.

Маргарита Стефанова

групов треньор

Нашите клиенти за нас

Катя Нонива
Катя Нонива

перфектна спа зона

Соня Немска – певица
Соня Немска – певица

Обиколилa съм много фитнеси по света и Pulse e сред най-добрите.

Никол Петева
Никол Петева

Най-добрият фитнес в България!!!! Член съм още от създаването и не бих сменила за нищо на света.

Крум Савов – тв водещ / спортен репортер
Крум Савов – тв водещ / спортен репортер

Pulse промениха представите ми за фитнеса. Щастлив съм да бъда член на подобен клуб

Иван Гошов
Иван Гошов

страхотни уреди, перфектно обслужване

График групови занимания