Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Гарантирани резултати

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори,
Ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигането на резултати. Те ще Ви вдъхновяват и мотивират, ще изградят специално за
Вас тренировъчен и хранителен режим, за да можете да получите желаните видими резултати, бързо, лесно и без риск от травми!

Христо Димитров

Христо Димитров

ФИТНЕС ДИРЕКТОР

Христо Димитров е завършил НСА и е дългогодишен състезател по волейбол. Занимава се с фитнес от 8 години, от които 4 години професионално. Експерт е в кондиционните тренировки, покачването на мускулна маса и редуцирането на теглото. Експерт е в областта на правилното хранене и хранителните добавки. Притежава познания в областта на кинезитерапията и рехабилитацията.

Мартин Хаджиев

Мартин Хаджиев

ФИТНЕС ДИРЕКТОР

Мартин Хаджиев се занимава със спорт от 15 години и е бивш състезател по карате. Има 7 години професионален опит във фитнес сферата и е консултант в областта на храненето и хранителните добавки.

Георги Атанасов

Георги Атанасов

ФИТНЕС ДИРЕКТОР

Георги Атанасов се занимава с фитнес от 6 години. Сертифициран инструктор е по фитнес и културизъм от 3 години след специализирано обучение към Pulse Fitness. Консултант е по хранителни добавки.

Нашите мастър треньори

Нашите фитнес гурута са екип от най-добрите професионалисти в сферата на фитнеса в страната с дългогодишен стаж и многобройни квалификации. Те обучават персоналните треньори как да провеждат правилно и максимално ефективно своите тренировки.

Марио Вътов

Марио Вътов

мастър треньор

Марио Вътов е сертифициран фитнес инструктор, учил и специализирал в Дубай. Има дългогодишен опит в сферата на фитнеса и от 9 години работи като индивидуален треньор. Няколкократен шампион е по силов трибой. Експерт е в тренировките за загуба на мазнини, покачване на мускулна маса и в Bodybuilding методите.

Светослав Тасев

Светослав Тасев

мастър треньор

Светослав Тасев е завършил с отличие НСА - специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт“. Преминал е специализирано обучение към Pulse Fitness и е сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills. Занимава се професионално с фитнес от 10 години, а 5 години насам е професионален групов и личен треньор.

Иван Христов

Иван Христов

мастър треньор

Иван Христов е завършил НСА - бакалавър "Треньор по лека атлетика" и магистър "Фитнес и здравословно хранене". Сертифициран треньор е по Body Pump към Less Mills и сертифициран треньор по TapOut от П. Дойчев. Притежава и сертификат за аеробика стил – тоник. Многократен държавен шампион по бягане на 60м,100м и 200м и на 60м с препятсвия. Регистриран е във федерацията по културизъм с лиценз Про.

Иван Бакларов

Иван Бакларов

мастър треньор

Иван Бакларов е завършил НСА - специалност "Спортен мениджмънт". Преминал е курс в НСА за инструктор по културизъм и фитнес културизъм. Занимава се с фитнес от 15 години, от които 9 години професионален опит в сферата. Експерт е в областта на храненето, хранителните добавки и функционалните тренировки. Негото послание като треньор е: „Нека храната бъде твое лекарство”.

Ричард Величков

Ричард Величков

мастър треньор

Ричард Величков е завършил специализиран курс по фитнес и културизъм в НСА. Учи и специализира "Спортен мениджмънт" в НСА. Занимава се с лека атлетика от 6 години. Завършил е курс за Spinning инструктор и се занимава с Tap Out от 1 година. Инструктор е по Spinning и Tap Out. Обучен и трениран е от основателя на Tap Out за България - Паскал Дойчев. Има 3-годишен професионален опит в сферата.

Адриан Ношков

Адриан Ношков

мастър треньор

Адриан Ношков понастоящем е студент в НСА - специалност "Фитнес и културизъм". Състезател е по Кик Бокс и се занимава с фитнес от 8 години. Има 3 години професионален опит в сферата на фитнеса. Експерт е в областта на храненето и хранителните добавки, което го прави препочитан инструктор от хората, целящи покачване на мускулна маса и горене на мазнини. Сертифициран треноьр е към Пулс Фитнес Академия по Кросфит и Тапаут. 

Алекс Асенов

Алекс Асенов

мастър треньор

Алекс Асенов e фитнес треньор с 2-годишен професионален опит. Занимава се с фитнес от 7 години и е специалист в областта на редуциране на килограми и здравословни проблеми. Преминава специализирано обучение за фитнес инструктор в Pulse Fitness, както и курс за Миха Бодитек – EMS.

Александър Ангелов

Александър Ангелов

мастър треньор

Александър Ангелов се занимава с фитнес от 8 години.Той е сертифициран инструктор от 2 години. Преминал е специализирано обучение към Pulse Fitness & Spa. Александър Ангелов е експерт както в областта на храненето, хранителните добавки и функционалните тренировки, така и в бойните спортове.Той изготвя тренировъчни режими за хора с нарушени двигателни способности и здравословни проблеми. Александър има познания в областта на тренировките, насочени към редуциране на килограми и покачване на мускулна маса.

Даниел Илиев

Даниел Илиев

мастър треньор

Даниел Илиев е трикратен републикански шапион по свободна борба. Той се занимава професионално с фитнес от 5 години, като води както индивидуални тренировки, така и групови занимания по Crossfit, Body Pump и Tapout. Преминал е през специализирано обучение за квалификация в нашите клубове и понастоящем работи в Pulse Fitness & Spa West Park.

Нашите персонални треньори

Нашите персонални треньори са винаги насреща, за да направят постигането на целите ви приятен, лесен и бърз процес. С тяхна помощ Вие ще постигнете гарантирани резултати.

Станислав Стоянов

Станислав Стоянов

персонален треньор

Станислав Стоянов е завършил Висше военоморско училище "Н. Вапцаров". Той е сертифициран инструктор към " Българска федерация по културизъм". Също така има диплома по културизъм и фитнес културизъм от НСА.

Той е последовател на Juggernaut Training System. Станислав Стоянов се е обучавал при Chad Wesley Smith, Max Aita, PhD Mike Israetel, Dmitry Klokov. Той работи съвместно с powerlifting motivation. 

Тодор Миков

Тодор Миков

персонален треньор

Тодор Миков се занимава с фитнес от 5 години. Той е бивш републикански шампион по лека атлетика на 4 по 100 метра. Тодор Миков е консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Атанас Атанасов

Атанас Атанасов

персонален треньор

Атанас Атанасов е завършил НСА с треньорски профил. Бивш състезател е по лека атлетика, дисциплини 200м и 400м. Занимава се професионално с фитнес и провежда функционални тренировки от 5 години. Консултант е в сферата на храненето и хранителните добавки.

Ива Тодорова

Ива Тодорова

персонален треньор

Ива Тодорова се занимава с фитнес от 6 години. Има професионален опит в областта 3 години. Консултант е в сферата на храненето и хранителните добавки.

Слав Пенчев

Слав Пенчев

персонален треньор

Слав Пенчев е специализирал в Холандия.Той се занимава с фитнес повече от 10 години. Слав е състезател по Муай Тай и кикбокс.

Георги Петков

Георги Петков

персонален треньор

Георги Петков се занимава с фитнес от 5 години. Бивш професионален джудо състезател е и е сертифициран фитнес инструктор. Член е в европейския съюз на фитнес инструкторите. Експрет е в областта на храненето и хранителните добавки, както и във функционалните тренировки.

Георги Димитров

Георги Димитров

персонален треньор

Георги Димитров се занимава с фитнес от 8 години. Има професионален опит в областта 4 години. Консултант е в сферата на храненето и хранителните добавки. Преминал е специализирано обучение към Pulse Fitness.

Мартин Тодоров

Мартин Тодоров

персонален треньор

Мартин Тодоров е дългогодишен състезател по лека атлетика. Републикански шампион е на 100м. Занимава се с фитнес от 10 години и е сертифициран треньор от 5 години. Специалист е в редуцирането на тегло, изграждането на мускулна маса и кондиционните тренировки.

Християн Сивилов

Християн Сивилов

персонален треньор

Християн Сивилов е дългогодишен състезател по футбол. Занимава се с фитнес от 8 години. Преминал е специализирано обучение в Pulse Fitness и е експерт в областта на бойните спортове.

Димитър Гатев

Димитър Гатев

персонален треньор

Димитър Гатев е дългогодишен състезател по баскетбол. Занимва се с фитнес от 7 години. Има професионален опит в сферата на фитнеса 2 години. Специалист е в кондиционните тренировки, редуцирането на тегло и повишаването на двигателната активност. Притежава и познания в областта на здравословното хранене.

Галя Филипова

Галя Филипова

персонален треньор

Галя Филипова е завършила курс по фитнес и културизъм към НСА. Занимава се професионално с фитнес от 7 години. Специалист е в тренировките за бременни жени и за жените в постродилен период. Експерт е в областта на храненото. 

Катерина Филиповска

Катерина Филиповска

персонален треньор

Катерина Филиповска се занимава с фитнес от 15 години. Профсионален фитнес и бодибилдинг треньор е от 7 години. Сертифициран инструктор е от IFBB, Словения.

Тодор Захариев

Тодор Захариев

персонален треньор

Тодор Захариев се занимава с фитнес и функционални тренировки от 5 години. Той е завършил курс за професионален фитнес инструктор C.O.R.F.I.T., признат от ISSA(USA). Тодор Захариев е консултант в сферата на храненето и

хранителните добавки. Има десет годишен опит като професионален състезател по баскетбол. 

Благой Китанов

Благой Китанов

персонален треньор

Благой Китанов се занимава професионално с фитнес от 7 години. Републикански шампион е по класически културизъм. Преминал е курс по силова подготовка към тежкоатлетически клуб "Фортиус", НСА. Консултант е по спортно хранене и суплементиране. Експерт е в тренировките за покачване на сила и мускулна маса.

Кирил Иванов

Кирил Иванов

персонален треньор

Кирил Иванов се занимава с фитнес от 8 години. От пет години е професионален инструктор. Той е завършил НСА със специалност фитнес и културизъм. Преминал е специализирано обучение към веригата "Pulse Fitness & Spa". Специалист е в областта на силовите и функционални тренировки, както и в тренировките за покачване на мускулна маса. Кирил Иванов  също така е и експерт в областта на храненето и хранителните добавки. Той е вицешампион по силов трибой.

Константин Мерджанов

Константин Мерджанов

персонален треньор

Константин Мерджанов се занимава с фитнес от 8 години, като от 3 години вече работи на професионално ниво. Той има познания в областта на бойните спортове. Също така е консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Константин Мерджанов е сертифициран инструктор C.O.R.F.I.T.

Кристофър Асенов

Кристофър Асенов

персонален треньор

Кристофър Асенов е професионален състезател в категория мъжка сила. Той активно се занимава със фитнес от 5 години, а професионално от 2 години.

Кристофър Асенов завършва трети на държавното първенство по културизъм, категория мъже за 2017 година. Той е преминал през вътрешно

обучение към веригата "Pulse Fitness & Spa" , а също така е и експерт в изготвянето на хранителни режими и тренировъчни програми.

Мартина Съйкова

Мартина Съйкова

персонален треньор

Мартина Съйкова се занимава с фитнес от 5 години. Професионален фитнес треньор е от 2 години. Получава специализирано обучение в Pulse Fitness и е експрет в областта на храненето и хранителните добавки.

Нели Стойменова

Нели Стойменова

персонален треньор

Нели Стойменова е състезателка по Таекуондо - 3 дан. W.T.F. - многократна републиканска шампионка и вицесветовна шампионка. Занимава се с фитнес от 10 години и е сертифициран инструкторот от 5 години. Специалист е в областта на редукция на килограми и притежава отлични познания в областта на здравословното хранене.  

Николай Илиев

Николай Илиев

персонален треньор

Николай Илиев се занимава професионално с фитнес от 8 години. Сертифициран инструктор е от 2 години, след като преминава специализирано обучение в Пулс Фитнес. Специалист е в кондинционните и функционални и функционални тренировки, както и в тренировките за покачване на мускулна маса. Предпочитан треньор е от хората, които искат да подобрят двигателната си активност и редукция на теглото.   

Пламен Петков

Пламен Петков

персонален треньор

Пламен Петков е завършил НСА с отличие. Занимава се с фитнес от 5 години. Специалист е в областта на функционалните и силовите тренировки. Преминава комплексно обучение за фитнес инструктори в Пулс Фитнес и е предпочитан треньор от хората, целящи намаляване на подкожните мазнини.

Светослав Славейков

Светослав Славейков

персонален треньор

Светослав Славейков e сертифициран инструктор C.O.R.F.I.T. към JK. Той е експерт в областта на функционалните тренировки.

 Светослав Славейков е професионален състезател по баскетбол от 15 години. Той се е състезавал за Националния отбор и клуб Левски.

Нашите групови треньори

Груповите треньори са хората, които ще направят всяка Ваша тренировка интересна, забавна и разнообразна. Те следят за правилното изпълнение на всяко упражнение, мотивират Ви, създават екипен дух и Ви гарантират постигане на желаните резултати.

Ангел Спасов

Ангел Спасов

групов треньор

Ангел Спасов е сертифициран инструктор по spinning във верига центрове Wolrd Fitness - Denmark. Той има професионален стаж в Дания по Bike Fit - Burn и Bike Fit - Power.

От една година е инструктор по spinning в Pulse Fitness & Spa.

Антонио Ковачев

Антонио Ковачев

групов треньор

Антонио Ковачев се занимава с фитнес от 7 години. Има професионален опит в областта на фитнеса от 4 години. Той е инструктор по културизъм и фитнес. Антонио Ковачев е експерт както в областта на храненето и хранителните добавки,

така и във функционалните тренировки.

Борислав Николов

Борислав Николов

групов треньор

Борислав Николов е дипломиран йога инструктор от НСА - София. Преминава йога обучение в Индия, Ришикеш – „Пармад Никетан Ашрам“ – хатха йога курс и Индия, Ню Делхи – йога курс към Индийската йога федерация. Преподава различни стилове йога – хатха йога, фат-бърнинг йога, виняса флоу йога, ащанга виняса йога, пауър йога.

Александър Башлиев

Александър Башлиев

групов треньор

Александър Башлиев се занимава с йога от 3 години. Той е тренирал плуване 7 години. Александър Башлиев е обучаван от д - р Аман Суд. 

Серафим Лазов

Серафим Лазов

групов треньор

Серафим Лазов е студент 2-ри курс във НСА "Васил Левски" към Треньорския факултет. Преминал е специализирано обучение към веригата Pulse Fitness.Треньор е по Tapout, Body pump и Crossfit. Специалист е в областта на функционалните и силови тренировки, хранителните режими и суплементацията.

Бранимир Кенанов

Бранимир Кенанов

групов треньор

Бранимир Кенанов е многократен републикански шапион по каяк, като от 9 години е и треньор в спортното гребане. Той се занимава с фитнес от 10 години, като професионалният му стаж на фитнес инструктор започва преди 3 години, след като преминава специализиран курс към Pulse Fitness. Бранко е предпочитан инструктор за бодибилдинг, функционални, а също така и силови тренировки. Води групови занимания по Body Pump и Crossfit.

Кристиян Гълъбов

Кристиян Гълъбов

групов треньор

Кристиян Гълъбов е републикански шампион за юнуши. Завършил е специалност "Бокс" в НСА "Васил Левски“. Специалист е в провеждането на индивидуални тренировки. Той е инструктор по бокс от 2 години към Pulse Fitness & Spa.

Маргарита Стефанова

Маргарита Стефанова

групов треньор

Маргарита Стефанова е инструктор по йога със сертификат от AAAI/ISMA. Тя има три годишен стаж в специализирани йога центрове в София.

От една година е инструктор по йога в Pulse Fitness & Spa.

Гергана Борисова

Гергана Борисова

групов треньор

Гергана Борисова се занимава с групови тренировки от 5 години. Специлизирала е в областта на силовите тренировки в зала, а след това преподава Боди Пъмп и Тапаут. Групите и са винаги пълни, а клиентите твърдят, че преживяването, което Гери им предлага е незабравимо.Тя е сертифициран инструктор по комбинирана гимнастика от AAAI/ISMA. Преминала е специализирано обучение към веригата "Pulse Fitness & Spa".

Петко Райков

Петко Райков

групов треньор

Петко Райков е републиканси шампион по бокс. Занимава се с треньорска дейност от 12 години. Провежда професионални тренировки както на големи групи, така и индивидуално.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова

групов треньор

Наталия Симеонова се занимава със спортни и латиноамерикански танци. Специализирала е в груповите занимания като Тае-бо, хитовия паур джъмпс и традиционния пилатес. Стиловете, които прилага са интересни и иновативни.

Амелия Рачева

Амелия Рачева

групов треньор

Амелия Рачева е завършила НСА със специалност - треньор по бокс. Тя се занимава с бокс и кикбокс 10 години. Шампионка е и в двете дисциплини. Амелия Рачева провежда групови и индивидуални занимания по бокс от 3 години.

Мелани Василева

Мелани Василева

групов треньор

Мелани Василева се занимава с фитнес от 4 години. От 2 години тя е сертифициран инструктор към "Spinning club".

Мая Гайдарова

Мая Гайдарова

групов треньор

Мая Гайдарова е сертифициран инструктор по Kangoo Jumps и Super Jump към Coalspot Jill Cooper и Piloxing Ssp. Тя е тренирала спортна гимнастика и Тае Бо, Степ Аеробика и Инсанити.

Калина Виткова

Калина Виткова

групов треньор

Калина Виткова е сертифициран инструктор по йога от WRYA world real yoga alliance. Тя е работила с Аман Суд. В момента учи в НСА, като следва следдипломна квалификация по йога.

Бойка Заркова

Бойка Заркова

групов треньор

Бойка Заркова е лицензиран инструктор по Аеробика и Kangoo Jumps.

Моника Карамфилова

Моника Карамфилова

групов треньор

Моника Карамфилова се занимава със спорт от 8 години, като от 2 години се занимава на професионално ниво. Тя е сертифициран инструктор по аеробика и стречинг към НСА. Преминала е обучение за треньор по пилатес в школата на 

Michael King Pilates, под менторството на Malcolm Muirhead. Моника Карамфилова е специализирала в областта на тренировките за мобилност и гъвкавост на тялото.

Марина Георгиева

Марина Георгиева

групов треньор

Марина Георгиева се занимава със спорт от 5 години. Тя е сертифициран инструктор по аеробика и Kangoo Jumps. Марина Георгиева е обучавана от Кинга Себестиен. Тя е преминала вътрешно обучение към верига Pulse Fitness & Spa.

Специалист е в тренировките за редуциране на телесно тегло, а също така и в тренировките за гъвкавост и мобилност.

Радка Николова

Радка Николова

групов треньор

Радка Николова се занимава от 5 години активно с Kangoo Jumps. Тя е професионален инструктор от 2 години. Радка Николова е сертифициран инструктор към Кинга Себестиен. Има над десет години професионален опит в народните танци. 

Сандра Занева

Сандра Занева

групов треньор

Сандра Занева се занимава професионално с йога от 3 години. Тя е сертифициран инструктор към "Бългаска Ащанга Йога Академия".

Цветелина Динкова

Цветелина Динкова

групов треньор

Цветелина Динкова се занимава с фитнес от 10 години, от 2 години работи на професионално ниво. Завършила е курс по spinning (RPM) от Less Mills. Тя е специалист в кондиционните тренировки и в изготвянето на хранителни режими.

Цветелина Динкова е преминала вътрешно обучение към веригата Pulse Fitness & Spa.

Димитрина Алексиадис

Димитрина Алексиадис

групов треньор

Димитрина Алексиадис е лицензиран ZUMBA® Fitness инструктор от 2012 г. Преминала е още обучения по Zumba Sentao™, Zumba® Kids + Kids Jr., Zumba® Pro Skills.

Освен това тя е и лицензиран инструктор по Body Work към The American Aerobic Association International/ International Sports Medicine Association (AAAI/ISMA).

От 2015 г. е част от екипа на Pulse Fitness & Spa West Park, а от 2017 води тренировки и в Pulse Fitness & Spa Bulgaria.

Марияна Манева

Марияна Манева

групов треньор

Марияна Манева се занимава от 13-годишна със спорт - спортни танци, модерен джаз балет. От 1 година е професионален инструктор по Канго Джъмпс, след като завършва специализиран курс. Към днешна дата тя е част от семейството на един от най-успешните фитнес брандове в България - Pulse Fitness & Spa. "Спортът е начин на живот. Канго Джъмпс е танц и приключение, начин да се забавляваш, да моделираш тялото си и да изразиш себе си." - казва тя.

Виктория Атанасова

Виктория Атанасова

групов треньор

Виктория Атанасова е професионален инструктор по зумба, преподавател от 2 години. Преминала е курс зумба при полски зумба инструктор. Професионален танцьор е и се занимава с танци от 11 години. Занимава се и с фитнес от 2 години.

Наташа Радуканова

Наташа Радуканова

групов треньор

Наташа Радуканова е сертифициран спининг инструктор от “Spinning Club”, Ohaio. Провежда професионални групови часове по колоездене от 14 години, като всеки един неин клас е определян като „незабравим спектакъл“.

Мария Ангелова

Мария Ангелова

групов треньор

Мария Ангелова е сертифициран треньор по пилатес от 11 години. Занимава се професионално с пилатес, фитбол, гимнастика и аеробика. Предпочитан треньор е от хора, имащи за цел да подобрят своето физиечско състояние и хармонично развитие.

Паскал Дойчев

Паскал Дойчев

групов треньор
Росица Георгиева

Росица Георгиева

групов треньор

Росица Георгиева е инструктор по TAE BO и HIIT. С групови тренировки се занимава от 8 години, като води групи по TAE BO, степ-аеробика, bodyshaping, интервални тренировки със средна и висока интензивност и тренировки на открито. Мотивация на трениращите и разнообразие в тренировките са водещи принципи за нейните класове.

Антония Начева

Антония Начева

групов треньор

Страстта на Антония е йогата. В частност преподаването на малки до средни групи 5-15 човека. Един от малкото треньори, които обръщат внимание на духовното в това древно изкуство. Изключително ефективна при хора с наднормено тегло, както и с проблеми или травми в костната структура.

Аман Суд

Аман Суд

групов треньор

Аман Суд е изучавал и специализирал йога в Индия - носител е на магистърска степен по спорт и йогийска наука. Завършва докторска степен (PhD) по Йога. Има много ефективни познания по йога, акупресура, хипноза, Кундалини масаж и кинезиология за лечение на физически и психически заболявания и смущения. Одобрен е от Националния институт по спорт на Индия за треньор по йога, джудо и фехтовка. Преподава курсове по йога от 15 години на десетки места и е основател на собствен вид йога „Yoga Walk”

Жана Джилики

Жана Джилики

групов треньор

Жана Джилики се занимава с йога от 11 години, основател е на собствен клуб и е обучила редица последователи на йогата. Нейните класове се различават с по-дълбоко навлизане в духа на заниманието.

Нашите Miha Bodytec треньори

Нашите специализирани Miha Bodytec треньори ще Ви водят по пътя на едно вълнуващо фитнес преживяване. Електрофитнесът ще Ви помогне да постигнете своите цели бързо и неусетно чрез разнообразни и лесни за изпълнение тренировки.

Борислав Велков

Борислав Велков

Miha Bodytec треньори

Борислав Велков се занимава с фитнес от 10 години. Има професионален опит във фитнес сферата 3 години. Притежава познания в областта на бойните спортове. Консултант е в сферата на храненето и хранителните добавки. Сертифициран инструктор е по Миха Бодитек – EMS.

Максим Максимов

Максим Максимов

Miha Bodytec треньори

Максим Максимов е завършил с отличчие НСА и е профсионален инструктор по EMS след преминат курс на обучие в Гърция. Експерт е в областта на храненето и хранителните добавки. 

Нашите специалисти по диетология и хранене

Нашият екип нутриционисти е винаги насреща за изготвянето на персонален хранителен режим, който да се съчетае с Вашата лична тренировъчна програма. Специалистите по диететика ще проследят Вашето състояние и история, ще направят всички нужни замервания и тестове на тялото Ви и ще изградят Вашата лична програма.

Мая Петрова

Мая Петрова

диетолог

Мая Петрова – Холистиличен Диетолог и НЛП Мастър Практик

Maя Петрова е квалифициран Диетолог със сертификат от Британската Асоциация по медицина (British Complementary Medical Association - BCMA). Подходът на Мая Петрова е цялостен (холистичен), разглеждайки тялото, ума и духа като едно цяло, вярвайки, че ако те работят в хармония в нашия живот ще настъпи изобилие от енергия и жизненост. Мая Петрова използва използва техники и от Китайската медицина за разпознаване на болести по лицето и определяне на емоционални трудности от здравословните симптоми. 

Мая Петрова е диетолог към Pulse Fitness & Spa от 2017 година, като преди това е работила в Лондон, където развива собствен бизнес и където провежда семинари, за да помага на жените, работещи в офис, да живеят здравословно в корпоративния свят. Там започва и работа в клиника ‘Калмър’ (Calmer Clinics) в екип с други специалисти като масажисти, физиотерапевти, психолози и фитнес инструктори. Работи с известни клиенти и сложни случаи като анорексия, артрит, диабет, хашимото, депресия, нарушения на храносмилателната система  и хормонални проблеми. Занимавала се е и с културизъм (бодибилдинг) и е изготвяла режими за мъже и жени, с цел качване на мускулна маса или сваляне на мазнини.  

Райна Стоянова

Райна Стоянова

диетолог

Д-р Райна Стоянова е диетолог с доказан професионален опит у нас и в чужбина. Завършва медицина през 2011 година, като наскоро специализира гастроентерология. По време на следването си стажува близо до видни специалисти в сферата на храненето като: проф. Готие, проф. Карел, проф. Дюкан, както и различни хелтиливинг, кетъринг и уелнес компании, които разширяват погледа и подхода й към пациента. Към днешна дата Д-р Райна Стоянова консултира и изгражда хранителните режими в повечето известни кетърингови компании и пише почти ежедневно за различни ориентирани към здравето и „хелтиливинга“ медии. Тя е и практикуващ лекар гастроентеролог в Правителствена болница и постоянно води лекции пред широки аудитории на тема диететика и нутрициология.

Разберете как да станете сертифициран фитнес инструктор

Ако сте млад и енергичен и любовта към спорта Ви мотивира да се развивате във фитнес сферата, това, което Ви дели от мечтаната престижна работа са 6 само седмици. Направете първата крачка в правилната посока СЕГА!

Станете част от екипа на PULSE FITNESS

Станете инструктор във ФИТНЕС НА ГОДИНАТА 2015!

График групови занимания