Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Клубно членство

Ние не обявяваме стойности онлайн, тъй като Pulse клубовете са внушителни, когато се посетят на живо и политика на компанията е клиентът първо да разгледа всичко, което се предлага, на спокойствие, да направи няколко безплатни тренировки, да реши какво му пасва, след което да му се предложат различните видовете абонаменти и персонални програми, които пасват на неговите конкретни цели, желание, персонален график и начин на живот. Всеки може да избира между дневна или целодневна карта, карта за един или пък за всички фитнеси както и различен тип абонамент, който да включва избирателно фитнес зони, посещение на групови занимания, спа зони, вътрешни и въшни басейни и други екстри. Всеки член може да добавя към своята карта персонални тренировки с личен треньор, консултации с диетолог, посещения на Pulse Camp и много други екстри, които ще формират типа избран абонамент.

 

Условия в Клубното членство

Членството в клуба е на годишна база и според свободните за избраният клуб места.

 • Възможно е сключване на абонаментен план и за по-дълъг период от година, както и за по-кратък.


Клубното членство е с възможност за предсрочно прекратяване с три месечно предизвестие в избран от клиента момент.

Предлагаме опция за временно прекъсване на абонаментния план от един до шест месеца при невъзможност за ползване на услугата от клиента.

 • В случай на отсъствие и пътуване извън града или страната.
 • В случай на здравослони проблеми.
 • При невъзможност за посещаване на клуба поради други лични причини.


Pulse Fitness & Spa предлага различни разплащателни варианти за членовете си.

 • Авансово заплащане на целият абонамент при закупуване.
 • При авансово плащане получавате 10% отстъпка от стойноста на избраният от вас абонаментен план.
 • Помесечно плащане на абонамента без оскъпяване.
 • Помесечно плащане чрез директен дебит.
 • Помесечно плащане на рецепция в обектите ни в брой или с карта.
 • Помесечно плащане чрез банков превод или Easy Pay

Плащанията се гарантират до размера на договора с необходимите финансови или юридически атрибути.

Абонаментният план бива прекратен автоматично след изтичане на избрания от клиента период.

За да сме максимално гъвкави за нашите клиенти сме предвидили и допълнителни възможности:

 • Преотстъпване оставащия период по абонамента на второ лице, еднократо за периода.
 • Ползване на обектите от гости на картодържателя под формата на 3 броя безплатни посещения.
 • Надграждане на абонаментиния план с избрана от клиента допълнителна услуга.


За всички клубни членове разполагаме с акаунт мениджъри, които са на разположение за да отговорят на вашите запитвания и да Ви съдействат.

Защо Клубното членство?

Pulse Fitness работи по доказано успешен, световен модел, който веригата въведе за пръв път в България преди 5 години. Към момента съществуват 7 Pulse Fitness клуба.

С гордост носим титлата “Фитнес център на годината” 4 поредни години от 2014-та година до сега и сме щастливи да Ви споделим, че сме номинирани също за най-добър фитнес и уелнес бранд за Източна Европа!

Нашата основна мисия в България е да променим представата за това какво е “фитнес” и чрез най-добрите и достъпни на пазара условия да дадем възможност на всеки един човек да получи най-доброто за себе си.

Причината нашите членове да ни посещават са много, но основните, които те сами споделят, са безкомпромисното ниво на обслужване и чистота, модерният интериор, разнообразието от услуги без аналог у нас, изключителното многообразие от уреди и на последно място, но в никакъв случай по важност – хората, които срещат в клубовете.

Всеки идва със своя персонална цел – за тонус, за по-добра форма, за да се види с приятели, да релаксира в спа зоната или да научи нещо ново.

Клубните членове на Пулс са няколко десетки хиляди и те са най-големият атестат, че вървим в правилната посока. Стараем се да имаме персонално отношение към всеки един клиент, като се грижим да удовлетворим неговите нужди и желания и да му помогнем бързо и лесно да постигне своите цели. Ние не делим клиентите си по никакъв признак – сложат ли спортния екип – за нас всички те са част от голямото Pulse семейство.

Това са малка част от причините да работим на принципа на годишно клубно членство – по този начин успяваме да гарантираме на нашите клиенти безупречно обслужване и видими резултати, да ги опознаем, да им предстовим куп безплатни услуги, които стандартните фитнес зали не биха могли да си позволят – целогодишно посещение от топ специалисти, които провеждат семинари и work shop-ове в клубовете, ежегодни DJ клубни партита, спорти лагери в планината и на морето, както и десетки видове преференции и отстъпки в нашата голяма партньорска мрежа. А и, да бъдем честни, за месец-два резултати не се постигат, за нас фитнесът е начин на живот и начин на мислене, в който се грижим за ума и тялото. При нас тази грижа за себе си лесно се превръща в рутина, която съпровожда дните ни и ни дава повече във всяко едно отношение.


 

График групови занимания