Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Teen

Тренировъчна програма за тийнейджъри /15 – 18 год./

Затлъстяването и обездвижването при тийнейджърите е много нашумяла тема напоследък. Според специалистите решаването на тези два проблема се крие в повече часове спорт освен отредените такива в училище по физическо възпитание и правилния подбор на храната.
Дейностите във фитнес залата за тийнейджъри имат за цел изграждането на физическа култура у тях, развиването на координация, гъвкавост, дисциплина, чувство за ориентация, концентрация, изпълнителност, себеизразяване, самостоятелност, социализация и куп други необходими качества, които провокираха екипът на Pulse да стартират новата си прoграма Pulse Teen.

Подрастващите ще имат изготвена персонална програма за трениране предварително съобразена спрямо тяхното време, нужди и цели. Към всеки ще се подхожда индивидуално, като задължително на първата тренировка ще се направи подробен анализ на здравословно и физическо състояние на детето. На база на получените резултати ще се изготви персонална програма с персонален инструктор. Тя ще включва освен персонални фитнес тренировки ще включва тренировки по бойни изкуства и много други групови занимания с различна интензивност.

Клуб Пулс разполага с наймодерната и развита в България база за групови занимания (вкл. ТапАут, КросФит, БодиПъмп, Пилатес, Канго Джъмпс, Спининг, Тае Бо, Зумба, Народни танци, Аеробика и др) от които инструкторите ще подберат найподходящите за целите и нуждите на вашето дете.

Какво получавате?

Клубно членство в най-големите и луксозни фитнес клубове в страната, 16 тренировки с топ професионален инструктор, неограничен достъп по избор на над 80 групови занимания седмично, индивидуална тренировъчна програма за целия период

За Вас родителите

●  Всяко посещение ще бъде под ръководството на фитнес инструктор.(Не се 
позволява свободното придвижване в комплекса) 

●  Влизането на детето в комплекса става единствено и само с посрещане на 
съответния персонален инструктор и излизане с изпращане от него. 

●  Родителите ще получават:

 • задължителен ежемесечен репорт за успеваемостта на детето и подробен отчет за неговата посещаемост или липсата на такава. 

 • ежемесечен сегментен анализ и среща с ФД с когото да анализира постигнатите резултати. 

 • обновяване и актуализиране на програмата спрямо успеваемостта на детето. 


  Колко ще струва?

  САМО 6.50лв на тренировка – с достъп до 16:00часа 
или
 САМО 8.00лв на тренировка – без ограничение в часовете на посещение

  *при абонамент за 12м с възможност за разсрочено плащане 


  Ползи за тинейджърите:


  
• Какво подобро от семейство, посещаващо фитнес? Това е гаранция за здраве и добър външен вид и ще предизвиква благородна завист у 

  приятелите ви.• Тренировките с треньор са порезултатни и побезопасни, освен това е забавно, и гарантира успеваемост и безопасност за подрастващите.


• Нима ще има нужда от диети за отслабване, ако храната вкъщи е не само вкусна, но и не предразполага към напълняване?!


• Знаете ли кое му е хубавото всяка сутрин да си приготвите здравословна фитнес закуска за училище, докато родителите ви правят същото, но за работа? Ами, понякога могат да ви заместят.

График групови занимания