Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness & Spa West PARK

Разположен в непосредствена близост до един от най-зелените паркове в София, Pulse West park ще ви грабне с идеално балансираната комбинация между интериорни и екстериорни съоръжения.

На разположение на членовете са външни басейни за спортно плуване и релакс с бийч бар, елегантен спа център с многобройни съоръжения и спа кабинети и разбира се напълно оборудвани фитнес зони с уреди от световните лидери във фитнес оборудването - Life Fitness и TechnoGym.

В Pulse Fitness&Spa West Park ще намерите единствената по рода си в България външна кросфит зона с лекоатлетическа пътека и най-богатото оборудване за екстремни тренировки!

В клуба ще намерите най-удобните външни басейни за спортно плуване и релакс в София с персонални шезлонзи и бийч бар!

СИЛОВА ЗОНА

Разположена е на площ от 600 кв.м и е оборудвана с над 100 уреда последно поколение на най-добрите в сферата - Life Fitness и Technogym. Всички уреди са с функционален и ергонамичен дизайн, което намалява рисковете от травми до минимум.
Високият клас антибактериална настилка и вентилационната система осигуряват максимален комфорт на посетителите.
Температурата на въздуха се поддържа на оптималните 20-22 градуса, което гарантира комфорта на трениращите. Специални въздушни сензори следят за нивото на въглероден диоксид и когато е необходимо внасят допълнително кислород във въздуха.

КАРДИО ЗОНА

Изключително модерната кардио зона в Pulse е оборудвана с над 50 уреда - крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други.
Всички уреди са снабдени с 19" сензитивен мултимедия дисплей с радио, телевизия и интернет за приятна и разнообразна тренировка.
В кардио зоната може да откриете за пръв път у нас и ултрамодерния уред powermill climber.
Уредите са ергономични, с функционален дизайн и подредени така, че да можете да се насладите на зеленината, която предлага панорамната гледка.

СПА ЦЕНТЪР

На площ от 400 кв.м. , с уникална панорамна гледка към Аква зоната, е ситуиран спа центърът на клуба.

На ваше разположение са:

  • Сауна с хималайска сол
  • Панорамна 25-местна финландска сауна
  • Панорамна 25-местна арома парна баня с изобилие от аромати и светлини
  • Два арома душа с инфрачервена светлина
  • Просторна релакс зона с камина с жив огън и термо лежанки.

Видове групови занимания

Зумба
График Инфо
Спининг
График Инфо
Кросфит
График Инфо
Пилатес
График Инфо
Kangoo Jumps
График Инфо

Услуги

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Георги Атанасов

фитнес директор

Георги Атанасов се занимава с фитнес от 6 години. Сертифициран инструктор е по фитнес и културизъм от 3 години след специализирано обучение към Pulse Fitness. Консултант е по хранителни добавки.

Алекс Асенов

мастър треньор

Алекс Асенов e фитнес треньор с 2-годишен професионален опит. Занимава се с фитнес от 7 години и е специалист в областта на редуциране на килограми и здравословни проблеми. Преминава специализирано обучение за фитнес инструктор в Pulse Fitness, както и курс за Миха Бодитек – EMS.

Даниел Илиев

мастър треньор

Даниел Илиев е трикратен републикански шапион по свободна борба. Той се занимава професионално с фитнес от 5 години, като води както индивидуални тренировки, така и групови занимания по Crossfit, Body Pump и Tapout. Преминал е през специализирано обучение за квалификация в нашите клубове и понастоящем работи в Pulse Fitness & Spa West Park.

Мартина Съйкова

персонален треньор

Мартина Съйкова се занимава с фитнес от 5 години. Професионален фитнес треньор е от 2 години. Получава специализирано обучение в Pulse Fitness и е експрет в областта на храненето и хранителните добавки.

Борислав Николов

групов треньор

Борислав Николов е дипломиран йога инструктор от НСА - София. Преминава йога обучение в Индия, Ришикеш – „Пармад Никетан Ашрам“ – хатха йога курс и Индия, Ню Делхи – йога курс към Индийската йога федерация. Преподава различни стилове йога – хатха йога, фат-бърнинг йога, виняса флоу йога, ащанга виняса йога, пауър йога.

Димитрина Алексиадис

групов треньор

Димитрина Алексиадис е лицензиран ZUMBA® Fitness инструктор от 2012 г. Преминала е още обучения по Zumba Sentao™, Zumba® Kids + Kids Jr., Zumba® Pro Skills.

Освен това тя е и лицензиран инструктор по Body Work към The American Aerobic Association International/ International Sports Medicine Association (AAAI/ISMA).

От 2015 г. е част от екипа на Pulse Fitness & Spa West Park, а от 2017 води тренировки и в Pulse Fitness & Spa Bulgaria.

Кирил Иванов

персонален треньор

Кирил Иванов се занимава с фитнес от 8 години. От пет години е професионален инструктор. Той е завършил НСА със специалност фитнес и културизъм. Преминал е специализирано обучение към веригата "Pulse Fitness & Spa". Специалист е в областта на силовите и функционални тренировки, както и в тренировките за покачване на мускулна маса. Кирил Иванов  също така е и експерт в областта на храненето и хранителните добавки. Той е вицешампион по силов трибой.

Кристофър Асенов

персонален треньор

Кристофър Асенов е професионален състезател в категория мъжка сила. Той активно се занимава със фитнес от 5 години, а професионално от 2 години.

Кристофър Асенов завършва трети на държавното първенство по културизъм, категория мъже за 2017 година. Той е преминал през вътрешно

обучение към веригата "Pulse Fitness & Spa" , а също така е и експерт в изготвянето на хранителни режими и тренировъчни програми.

Радка Николова

групов треньор

Радка Николова се занимава от 5 години активно с Kangoo Jumps. Тя е професионален инструктор от 2 години. Радка Николова е сертифициран инструктор към Кинга Себестиен. Има над десет години професионален опит в народните танци. 

Моника Карамфилова

групов треньор

Моника Карамфилова се занимава със спорт от 8 години, като от 2 години се занимава на професионално ниво. Тя е сертифициран инструктор по аеробика и стречинг към НСА. Преминала е обучение за треньор по пилатес в школата на 

Michael King Pilates, под менторството на Malcolm Muirhead. Моника Карамфилова е специализирала в областта на тренировките за мобилност и гъвкавост на тялото.

Александър Ангелов

мастър треньор

Александър Ангелов се занимава с фитнес от 8 години.Той е сертифициран инструктор от 2 години. Преминал е специализирано обучение към Pulse Fitness & Spa. Александър Ангелов е експерт както в областта на храненето, хранителните добавки и функционалните тренировки, така и в бойните спортове.Той изготвя тренировъчни режими за хора с нарушени двигателни способности и здравословни проблеми. Александър има познания в областта на тренировките, насочени към редуциране на килограми и покачване на мускулна маса.

Антонио Ковачев

групов треньор

Антонио Ковачев се занимава с фитнес от 7 години. Има професионален опит в областта на фитнеса от 4 години. Той е инструктор по културизъм и фитнес. Антонио Ковачев е експерт както в областта на храненето и хранителните добавки,

така и във функционалните тренировки.

Нашите клиенти за нас

Станислав Недков / Стъки – многократен шампион по ММА
Станислав Недков / Стъки – многократен шампион по ММА

“Член съм на клуба от самото начало и с всяко следващо посещение виждам подобрение. Горещо препоръчвам Pulse Fitness&SPA!”

Соня Немска – певица
Соня Немска – певица

Обиколилa съм много фитнеси по света и Pulse e сред най-добрите.

Даниел Петканов – репортер
Даниел Петканов – репортер

Фитнесът е истинско удоволствие в Pulse

Крум Савов – тв водещ / спортен репортер
Крум Савов – тв водещ / спортен репортер

Pulse промениха представите ми за фитнеса. Щастлив съм да бъда член на подобен клуб

Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing
Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing

“Всички наши служители и клиенти споделят, че качеството на предлаганите услиги и оборудване в Pulse са на много високо ниво.”

График групови занимания