Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness & Spa BULGARIA

Pulse Fitness & Spa Bulgaria е първият и най-големият от веригата фитнеси Pulse. Създадохме този клуб, за да отговорим на търсенето, появило се преди няколко години у нас - за място, в което можете да спортувате необезспокоявано, без да се налага да чакате за уреди, място, на което можете да реклаксирате с безброй спа глезотии, място, което членовете ни посещават с желание и удоволствие.

Тук ще откриете всички екстри, които един фитнес комплекс от световна класа предлага - над 200 броя последна генерация фитнес уреди, просторни зони за различен тип тренировки, десетки видове безплатни групови занимания, обучени персонални и групови треньори, иновативни технологии като електрофитнес и 3d dit скенер, просторни съблекални, басейн, огромен паркинг, ресторант, детски клуб, автомивка и още толкова много!

Разположен на над 5500 кв.м. Pulse Fitness & Spa е най-големият фитнес комплекс в България!

Тук могат да тренират над 400 човека без това да се отрази на комфорта им.

СПА ЦЕНТЪР

Тук е най-големият спа център в София и е място, където ще откриете истинско спокойствие. Във внушителния спа център на клуба можете да релаксирате и да се заредите с енергия в много различни по вид кътове. Спа зоната е разположена непосредствено до басейна и на Ваше разположение са парнорамна сауна, панорамна и арома парни баня, турска баня и джакузи, финландска сауна, шоков басейн, елакс зона с топли каменни легла и ВИП релакс зона.

КАРДИО ЗОНА

В кардио зоната на Pusle Fitness & Spa има над 90 съоръжения. Всички те са от най­високия клас професионални уреди на Life Fitness и Techno Gym, което е гаранция за пълноценна и максимално безопасна тренировка.

Специално проектираната климатична инсталация, която обогатява въздуха с кислород, антибактериалната настилка и панорамната гледка към Витоша превръщат времето прекарано в клуба в истинско удоволствие.

СИЛОВА ЗОНА

В Pulse Fitness & Spa има 3 обособени зони за силови тренировки.

В Life Fitness зоната на над 1200 кв.м. са позиционирани повече от 60 уреда със свободни или магазинни тежести, дъмбели, пейки и всичко небходимо за вашата тренировка. Всички съоръжения в тази зона са от най­-високия клас на лидерите на пазара Life Fitness.

Techno Gym зоната е разположена на 400 кв.м. и в нея има над 20 ултрамодерни уреда за силови тренировки.

Synergy етажът е снабден с няколко мултифункционални уреда от професионалната серия на Life Fitness Synergy 360. Те са съобразени с последните тенденции във фитнеса. Напомнят набиращия все по­голяма популярност street fitness, но са много по-­функционални и могат да се използват при всякакви метереологични условия в комфортните условия за трениране на закрито.

Уредите в тази зона предоставят безброй възможности за по­интелигентни, динамични и ефективни тренировки. Те са снабдени и с battle ropes – въжета, които са последният хит в фитнеса по света.

 

Видове групови занимания

Зумба
График Инфо
Степ Аеробика
График Инфо
Спининг
График Инфо
Муай-тай
График Инфо
Джимстик
График Инфо
Кросфит
График Инфо
Пилатес
График Инфо
Kangoo Jumps
График Инфо

Услуги

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Марио Вътов

мастър треньор

Марио Вътов е сертифициран фитнес инструктор, учил и специализирал в Дубай. Има дългогодишен опит в сферата на фитнеса и от 9 години работи като индивидуален треньор. Няколкократен шампион е по силов трибой. Експерт е в тренировките за загуба на мазнини, покачване на мускулна маса и в Bodybuilding методите.

Иван Христов

мастър треньор

Иван Христов е завършил НСА - бакалавър "Треньор по лека атлетика" и магистър "Фитнес и здравословно хранене". Сертифициран треньор е по Body Pump към Less Mills и сертифициран треньор по TapOut от П. Дойчев. Притежава и сертификат за аеробика стил – тоник. Многократен държавен шампион по бягане на 60м,100м и 200м и на 60м с препятсвия. Регистриран е във федерацията по културизъм с лиценз Про.

Иван Бакларов

мастър треньор

Иван Бакларов е завършил НСА - специалност "Спортен мениджмънт". Преминал е курс в НСА за инструктор по културизъм и фитнес културизъм. Занимава се с фитнес от 15 години, от които 9 години професионален опит в сферата. Експерт е в областта на храненето, хранителните добавки и функционалните тренировки. Негото послание като треньор е: „Нека храната бъде твое лекарство”.

Ричард Величков

мастър треньор

Ричард Величков е завършил специализиран курс по фитнес и културизъм в НСА. Учи и специализира "Спортен мениджмънт" в НСА. Занимава се с лека атлетика от 6 години. Завършил е курс за Spinning инструктор и се занимава с Tap Out от 1 година. Инструктор е по Spinning и Tap Out. Обучен и трениран е от основателя на Tap Out за България - Паскал Дойчев. Има 3-годишен професионален опит в сферата.

Адриан Ношков

мастър треньор

Адриан Ношков понастоящем е студент в НСА - специалност "Фитнес и културизъм". Състезател е по Кик Бокс и се занимава с фитнес от 8 години. Има 3 години професионален опит в сферата на фитнеса. Експерт е в областта на храненето и хранителните добавки, което го прави препочитан инструктор от хората, целящи покачване на мускулна маса и горене на мазнини. Сертифициран треноьр е към Пулс Фитнес Академия по Кросфит и Тапаут. 

Светослав Тасев

мастър треньор

Светослав Тасев е завършил с отличие НСА - специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт“. Преминал е специализирано обучение към Pulse Fitness и е сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills. Занимава се професионално с фитнес от 10 години, а 5 години насам е професионален групов и личен треньор.

Атанас Атанасов

персонален треньор

Атанас Атанасов е завършил НСА с треньорски профил. Бивш състезател е по лека атлетика, дисциплини 200м и 400м. Занимава се професионално с фитнес и провежда функционални тренировки от 5 години. Консултант е в сферата на храненето и хранителните добавки.

Благой Китанов

персонален треньор

Благой Китанов се занимава професионално с фитнес от 7 години. Републикански шампион е по класически културизъм. Преминал е курс по силова подготовка към тежкоатлетически клуб "Фортиус", НСА. Консултант е по спортно хранене и суплементиране. Експерт е в тренировките за покачване на сила и мускулна маса.

Катерина Филиповска

персонален треньор

Катерина Филиповска се занимава с фитнес от 15 години. Профсионален фитнес и бодибилдинг треньор е от 7 години. Сертифициран инструктор е от IFBB, Словения.

Галя Филипова

персонален треньор

Галя Филипова е завършила курс по фитнес и културизъм към НСА. Занимава се професионално с фитнес от 7 години. Специалист е в тренировките за бременни жени и за жените в постродилен период. Експерт е в областта на храненото. 

Ива Тодорова

персонален треньор

Ива Тодорова се занимава с фитнес от 6 години. Има професионален опит в областта 3 години. Консултант е в сферата на храненето и хранителните добавки.

Максим Максимов

Miha Bodytec треньори

Максим Максимов е завършил с отличчие НСА и е профсионален инструктор по EMS след преминат курс на обучие в Гърция. Експерт е в областта на храненето и хранителните добавки. 

Мая Петрова

диетолог

Мая Петрова – Холистиличен Диетолог и НЛП Мастър Практик

Maя Петрова е квалифициран Диетолог със сертификат от Британската Асоциация по медицина (British Complementary Medical Association - BCMA). Подходът на Мая Петрова е цялостен (холистичен), разглеждайки тялото, ума и духа като едно цяло, вярвайки, че ако те работят в хармония в нашия живот ще настъпи изобилие от енергия и жизненост. Мая Петрова използва използва техники и от Китайската медицина за разпознаване на болести по лицето и определяне на емоционални трудности от здравословните симптоми. 

Мая Петрова е диетолог към Pulse Fitness & Spa от 2017 година, като преди това е работила в Лондон, където развива собствен бизнес и където провежда семинари, за да помага на жените, работещи в офис, да живеят здравословно в корпоративния свят. Там започва и работа в клиника ‘Калмър’ (Calmer Clinics) в екип с други специалисти като масажисти, физиотерапевти, психолози и фитнес инструктори. Работи с известни клиенти и сложни случаи като анорексия, артрит, диабет, хашимото, депресия, нарушения на храносмилателната система  и хормонални проблеми. Занимавала се е и с културизъм (бодибилдинг) и е изготвяла режими за мъже и жени, с цел качване на мускулна маса или сваляне на мазнини.  

Калина Виткова

групов треньор

Калина Виткова е сертифициран инструктор по йога от WRYA world real yoga alliance. Тя е работила с Аман Суд. В момента учи в НСА, като следва следдипломна квалификация по йога.

Сандра Занева

групов треньор

Сандра Занева се занимава професионално с йога от 3 години. Тя е сертифициран инструктор към "Бългаска Ащанга Йога Академия".

Тодор Захариев

персонален треньор

Тодор Захариев се занимава с фитнес и функционални тренировки от 5 години. Той е завършил курс за професионален фитнес инструктор C.O.R.F.I.T., признат от ISSA(USA). Тодор Захариев е консултант в сферата на храненето и

хранителните добавки. Има десет годишен опит като професионален състезател по баскетбол. 

Константин Мерджанов

персонален треньор

Константин Мерджанов се занимава с фитнес от 8 години, като от 3 години вече работи на професионално ниво. Той има познания в областта на бойните спортове. Също така е консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Константин Мерджанов е сертифициран инструктор C.O.R.F.I.T.

Светослав Славейков

персонален треньор

Светослав Славейков e сертифициран инструктор C.O.R.F.I.T. към JK. Той е експерт в областта на функционалните тренировки.

 Светослав Славейков е професионален състезател по баскетбол от 15 години. Той се е състезавал за Националния отбор и клуб Левски.

Станислав Стоянов

персонален треньор

Станислав Стоянов е завършил Висше военоморско училище "Н. Вапцаров". Той е сертифициран инструктор към " Българска федерация по културизъм". Също така има диплома по културизъм и фитнес културизъм от НСА.

Той е последовател на Juggernaut Training System. Станислав Стоянов се е обучавал при Chad Wesley Smith, Max Aita, PhD Mike Israetel, Dmitry Klokov. Той работи съвместно с powerlifting motivation. 

Мелани Василева

групов треньор

Мелани Василева се занимава с фитнес от 4 години. От 2 години тя е сертифициран инструктор към "Spinning club".

Нашите клиенти за нас

Станислав Недков / Стъки – многократен шампион по ММА
Станислав Недков / Стъки – многократен шампион по ММА

“Член съм на клуба от самото начало и с всяко следващо посещение виждам подобрение. Горещо препоръчвам Pulse Fitness&SPA!”

Крум Савов – тв водещ / спортен репортер
Крум Савов – тв водещ / спортен репортер

Pulse промениха представите ми за фитнеса. Щастлив съм да бъда член на подобен клуб

Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing
Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing

“Всички наши служители и клиенти споделят, че качеството на предлаганите услиги и оборудване в Pulse са на много високо ниво.”

Никол Петева
Никол Петева

Най-добрият фитнес в България!!!! Член съм още от създаването и не бих сменила за нищо на света.

Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон
Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон

“Моят спортен клуб!”

График групови занимания