Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness & Spa BULGARIA

Pulse Fitness & Spa Bulgaria е първият и най-големият от веригата фитнеси Pulse. Създадохме този клуб, за да отговорим на търсенето, появило се преди няколко години у нас - за място, в което можете да спортувате необезспокоявано, без да се налага да чакате за уреди, място, на което можете да реклаксирате с безброй спа глезотии, място, което членовете ни посещават с желание и удоволствие.

Тук ще откриете всички екстри, които един фитнес комплекс от световна класа предлага - над 200 броя последна генерация фитнес уреди, просторни зони за различен тип тренировки, десетки видове безплатни групови занимания, обучени персонални и групови треньори, иновативни технологии като електрофитнес и 3d dit скенер, просторни съблекални, басейн, огромен паркинг, ресторант, детски клуб, автомивка и още толкова много!

Разположен на над 5500 кв.м. Pulse Fitness & Spa е най-големият фитнес комплекс в България!

Тук могат да тренират над 400 човека без това да се отрази на комфорта им.

СПА ЦЕНТЪР

Тук е най-големият спа център в София и е място, където ще откриете истинско спокойствие. Във внушителния спа център на клуба можете да релаксирате и да се заредите с енергия в много различни по вид кътове. Спа зоната е разположена непосредствено до басейна и на Ваше разположение са парнорамна сауна, панорамна и арома парни баня, турска баня и джакузи, финландска сауна, шоков басейн, елакс зона с топли каменни легла и ВИП релакс зона.

КАРДИО ЗОНА

В кардио зоната на Pusle Fitness & Spa има над 90 съоръжения. Всички те са от най­високия клас професионални уреди на Life Fitness и Techno Gym, което е гаранция за пълноценна и максимално безопасна тренировка.

Специално проектираната климатична инсталация, която обогатява въздуха с кислород, антибактериалната настилка и панорамната гледка към Витоша превръщат времето прекарано в клуба в истинско удоволствие.

СИЛОВА ЗОНА

В Pulse Fitness & Spa има 3 обособени зони за силови тренировки.

В Life Fitness зоната на над 1200 кв.м. са позиционирани повече от 60 уреда със свободни или магазинни тежести, дъмбели, пейки и всичко небходимо за вашата тренировка. Всички съоръжения в тази зона са от най­-високия клас на лидерите на пазара Life Fitness.

Techno Gym зоната е разположена на 400 кв.м. и в нея има над 20 ултрамодерни уреда за силови тренировки.

Synergy етажът е снабден с няколко мултифункционални уреда от професионалната серия на Life Fitness Synergy 360. Те са съобразени с последните тенденции във фитнеса. Напомнят набиращия все по­голяма популярност street fitness, но са много по-­функционални и могат да се използват при всякакви метереологични условия в комфортните условия за трениране на закрито.

Уредите в тази зона предоставят безброй възможности за по­интелигентни, динамични и ефективни тренировки. Те са снабдени и с battle ropes – въжета, които са последният хит в фитнеса по света.

 

Видове групови занимания

Кросфит
График Инфо
Пилатес
График Инфо
Kangoo Jumps
График Инфо
Зумба
График Инфо
Степ Аеробика
График Инфо
Спининг
График Инфо
Муай-тай
График Инфо
Джимстик
График Инфо

Услуги

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Иван Бакларов

мастър треньор

Занимава се с фитнес от 15 години. Професионален опит в областта 9 години. Завършил НСА специалност Спортен мениджмънт. Преминал курс в НСА за инструктор по културизъм и фитнес-културизъм. Експерт в областта на храненето и хранителните добавки Експерт във функционалните тренировки. Послание: „Нека храната бъде твое лекарство”

Марио Вътов

мастър треньор

Сертифициран фитнес инструктор, учил и специализирал в Дубай Дългогодишен опит във фитнеса и от 9 години работи като индивидуален треньор Няколкократен шампион по силов трибой Експерт в тренировките, целящи загуба на мазнини, покачване на мускулна маса и Bodybuilding методи

Тодор Захариев

персонален треньор

Мая Петрова

диетолог

Мая Петрова – Холистиличен Диетолог и НЛП Мастър Практик

Maя е квалифициран Диетолог с Британската Асоциация за медицина (British Complementary Medical Association - BCMA). Подхода на Мая е цялостен (холистичен), разглеждайки тялото, ума и духа като едно цяло, вярвайки, че ако те работят в хармония, в нашия живот ще настъпи изобилие от енергия и жизненост. Мая включва техники и от Китайската медицина за ‘разпознаване на болести по лицето’ и определяне на емоционални трудност от здравословните симптоми. 

Мая е диетолог към Pulse Fitness & Spa от 2017 като преди това е работила в Лондон, където развива собствен бизнес като провежда семинари, за да помагам на жени, работещи в офис да живеят здравословно в корпоративния свят. Там започва и работа в клиника ‘Калмър’ (Calmer Clinics) в екип с други специалисти като масажисти, физиотерапевти, психолози и фитнес инструктори. Работи с известни клиенти и сложни случаи като анорексия, артрит, диабет, хашимото, депресия, нарушения на храносмилателната система  и хормонални проблеми. Занимавала се е и културизъм (бодибилдинг) като е изготвяла режими за мъже и жени, с цел качване на мускулна маса или сваляне на мазнини.  

Светослав Тасев

мастър треньор

Занимава се професионално с фитнес от 10 години Професионален групов и личен треньор от 5години Завършил с отличие НСА със специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт“ Преминал специализирано обучение към Pulse Fitness Сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills

Иван Христов

мастър треньор

Завършил НСА с бакалавър треньор по лека атлетика и магистър – фитнес и здравословно хранене Сертифициран треньор по Body Pump към Less Mills Сертификат за аеробика стил – тоник Сертифициран треньор по TapOut от П. Дойчев Многократен държавен шампион на 60м,100м и 200м. Държавен рекордьор на 60м. с препятсвия Регистриран във федерацията по културизъм с лиценз Про

Атанас Атанасов

персонален треньор

Завършил НСА с треньорски профил. Бивш състезател по лека атлетика, дисциплини 200м и 400м. Занимава се професионално с фитнес и функционални тренировки от 5 години. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки

Ива Тодорова

персонален треньор

Занимава се с фитнес от 6 години. Професионален опит в областта от 3 години. Консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Галя Филипова

персонален треньор

Катерина Филиповска

персонален треньор

Ричард Величков

мастър треньор

Инструктор по Spinning и Tap Out. 3-годишен професионален опит. Завършил специализиран курс за фитнес и културизъм в НСА. Занимава се с лека атлетик от 6 години. Учи и специализира "Спортен мениджмънт" в НСА. Завършил курс за Spinning инструктор. Занимава се с Tap Out от 1 година. Обучен и трениран от основателя на Tap Out за България - Паскал Дойчев.

Нашите клиенти за нас

Никол Петева
Никол Петева

Най-добрият фитнес в България!!!! Член съм още от създаването и не бих сменила за нищо на света.

Крум Савов – тв водещ / спортен репортер
Крум Савов – тв водещ / спортен репортер

Pulse промениха представите ми за фитнеса. Щастлив съм да бъда член на подобен клуб

Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон
Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон

“Моят спортен клуб!”

– Венета Харизанова, Мисис България
– Венета Харизанова, Мисис България

“Прекрасно място! Прекрасни хора!”

Иван Гошов
Иван Гошов

страхотни уреди, перфектно обслужване

График групови занимания
Pulse Fitness & Spa BULGARIA