Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness & Spa PLOVDIV

Pulse Fitness & Spa Plovdiv е най-новото попълнение във веригата фитнеси Pulse. Без значение дали сте начинаещ, напреднал или все още събирате смелост да влезете в залата, в Pulse Fitness & Spa Plovdiv винаги ще намерите разнообразие от услуги, активности и начини да релаксирате.

На площ от 4000 кв.м нашите клубни членове могат да се възползват от силова, кардио, спининг, стречинг зона, диетологичен кабинет, електро фитнес, протеинов и фреш бар, както и зали за групови занимания. Не на последно място е и огромният СПА център, в които ще откриете 12-местно джакузи, уникална мраморна парна баня, хималайска солна сауна и други.

Безплатно за всички клубни членове, предлагаме над 100 групови занимания, с които да допълвате своите тренировки. Може да избирате от занимания като BODYPUMP, Kangoo Jumps, TapOut, Пилатес, Кросфит, Йога и още.

Pulse Fitness & Spa Povdiv е най-скъпоценното бижу от веригата фитнеси. Оборудван е с последно поколение уреди за силови, кардио и функционали тренировки.

Тук е и уникалният СПА център, където ще релаксирате максимално.

СИЛОВА ЗОНА

Силовата зона е разположена на 1000 кв.м и е оборудвана с над 70 броя уреди на световно известните Life Fitness и Technogym. Може да се възползвате и от зона за функционални тренировки, която е богато оборудвана с всичко необходимо.

Зоните за силови и функционални тренировки са покрити с най-високия клас антибактериална настилка и климатизирани със специално проектирана вентилационна система за осигуряването на максимален комфорт на посетителите.

КАРДИО ЗОНА

Кардио зоната съчетава в себе си над 50 броя чисто нови уреда от серията на Life Fitness, модел 2017. Тук ще намерите уреди като крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други, всички оборудвани с интерактивна мултимедия с телевизия, радио и интернет, за провеждане на максимално приятна и разнообразна тренировка.

СПА ЦЕНТЪР

СПА зоната е единствена по рода си и е бижуто на верига фитнеси Pulse. На площ от 1000 кв.м Ви предлагаме СПА терапии, традиционни и спортни масажи, пилинги, релаксиращи, отслабващи и екзотични процедури.  Това е мястото за абсолютен релакс и може да избирате да се поглезите в:

  • Хималайска сауна
  • Финландска сауна
  • Арома парна баня
  • Арома сауна
  • Панорамна парна баня
  • Хамам

Видове групови занимания

Спининг
График Инфо
Кросфит
График Инфо
Пилатес
График Инфо
Kangoo Jumps
График Инфо

Услуги

Нашите клиенти за нас

Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон
Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон

“Моят спортен клуб!”

Даниел Петканов – репортер
Даниел Петканов – репортер

Фитнесът е истинско удоволствие в Pulse

Иван Гошов
Иван Гошов

страхотни уреди, перфектно обслужване

Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing
Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing

“Всички наши служители и клиенти споделят, че качеството на предлаганите услиги и оборудване в Pulse са на много високо ниво.”

Мая Савова – тв водеща
Мая Савова – тв водеща

Любимото ми място за тренировки и релаксация!

График групови занимания