Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness & Spa PLATINUM

Platinum e клубът, който може да бъде описан само с една дума - ПОВЕЧЕ. Тук ще откриете повече от всичко - по-просторни зони, повече уреди, по-голям брой спа съоръжения, повече екстри.

Фактът, че в Pulse Platinum е помислено за всичко до най-малък дейтайл, го прави безспорен фаворит на нашите клиенти. Открийте удоволствието от качествена тренировка с уреди - последен писък на фитнес тенденциите и неповторим релакс в уникалната sky spa зона на комплекса с панорамна гледка към града и планината.

Pulse Fitness&Spa Platinum Ви дава повече от всичко - повече пространство, повече уреди, повече групови занимания за една максимално ефективна и приятна тренировка!

Тук ще откриете единствената по рода си в България SKY SPA зона!

СИЛОВА ЗОНА

Силовата зона е разположена на площ от 1500 кв.м. и е оборудвана с последно поколение уреди на най-добрите в света Life Fitness и TechnoGym. Над 40 машини са от лимитираните серии Selection, известни с удобните си ергономични био седалки и изключително функционалния дизайн.

Зоните за силови и функционални тренировки са покрити с най-високия клас антибактериална настилка и климатизирани със специално проектирана вентилационна система за осигуряването на максимален комфорт на посетителите.

КАРДИО ЗОНА

Кардио зоната в Pulse Platinum предоставя над 80 кардио уреда - крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и други, всички оборудвани с интерактивна мултимедия с телевизия, радио и интернет, за провеждане на максимално приятна и разнообразна тренировка.

Разположена на цял етаж, кардио зоната има уникална панорамна гледка към града.

SKY Спа

Безспорно, забележителна и единствена по рода си е и зоната за релакс SKY SPA на последния етаж на комплекса, от която се открива уникална панорамна гледка към Витоша и цяла София. За любителите на красивия бронзов загар, има изградени специални външни шезлонги, легнали върху "водно огледало" за разхлаждане в летните жеги.

Видове групови занимания

Зумба
График Инфо
Спининг
График Инфо
Муай-тай
График Инфо
Кросфит
График Инфо
Пилатес
График Инфо
Kangoo Jumps
График Инфо

Услуги

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Христо Димитров

фитнес директор

Христо Димитров е завършил НСА и е дългогодишен състезател по волейбол. Занимава се с фитнес от 8 години, от които 4 години професионално. Експерт е в кондиционните тренировки, покачването на мускулна маса и редуцирането на теглото. Експерт е в областта на правилното хранене и хранителните добавки. Притежава познания в областта на кинезитерапията и рехабилитацията.

Мартин Хаджиев

фитнес директор

Мартин Хаджиев се занимава със спорт от 15 години и е бивш състезател по карате. Има 7 години професионален опит във фитнес сферата и е консултант в областта на храненето и хранителните добавки.

Нели Стойменова

персонален треньор

Нели Стойменова е състезателка по Таекуондо - 3 дан. W.T.F. - многократна републиканска шампионка и вицесветовна шампионка. Занимава се с фитнес от 10 години и е сертифициран инструкторот от 5 години. Специалист е в областта на редукция на килограми и притежава отлични познания в областта на здравословното хранене.  

Николай Илиев

персонален треньор

Николай Илиев се занимава професионално с фитнес от 8 години. Сертифициран инструктор е от 2 години, след като преминава специализирано обучение в Пулс Фитнес. Специалист е в кондинционните и функционални и функционални тренировки, както и в тренировките за покачване на мускулна маса. Предпочитан треньор е от хората, които искат да подобрят двигателната си активност и редукция на теглото.   

Мартин Тодоров

персонален треньор

Мартин Тодоров е дългогодишен състезател по лека атлетика. Републикански шампион е на 100м. Занимава се с фитнес от 10 години и е сертифициран треньор от 5 години. Специалист е в редуцирането на тегло, изграждането на мускулна маса и кондиционните тренировки.

Християн Сивилов

персонален треньор

Християн Сивилов е дългогодишен състезател по футбол. Занимава се с фитнес от 8 години. Преминал е специализирано обучение в Pulse Fitness и е експерт в областта на бойните спортове.

Димитър Гатев

персонален треньор

Димитър Гатев е дългогодишен състезател по баскетбол. Занимва се с фитнес от 7 години. Има професионален опит в сферата на фитнеса 2 години. Специалист е в кондиционните тренировки, редуцирането на тегло и повишаването на двигателната активност. Притежава и познания в областта на здравословното хранене.

Антония Начева

групов треньор

Страстта на Антония е йогата. В частност преподаването на малки до средни групи 5-15 човека. Един от малкото треньори, които обръщат внимание на духовното в това древно изкуство. Изключително ефективна при хора с наднормено тегло, както и с проблеми или травми в костната структура.

Калина Виткова

групов треньор

Калина Виткова е сертифициран инструктор по йога от WRYA world real yoga alliance. Тя е работила с Аман Суд. В момента учи в НСА, като следва следдипломна квалификация по йога.

Бойка Заркова

групов треньор

Бойка Заркова е лицензиран инструктор по Аеробика и Kangoo Jumps.

Александър Башлиев

групов треньор

Александър Башлиев се занимава с йога от 3 години. Той е тренирал плуване 7 години. Александър Башлиев е обучаван от д - р Аман Суд. 

Виктория Атанасова

групов треньор

Виктория Атанасова е професионален инструктор по зумба, преподавател от 2 години. Преминала е курс зумба при полски зумба инструктор. Професионален танцьор е и се занимава с танци от 11 години. Занимава се и с фитнес от 2 години.

Амелия Рачева

групов треньор

Амелия Рачева е завършила НСА със специалност - треньор по бокс. Тя се занимава с бокс и кикбокс 10 години. Шампионка е и в двете дисциплини. Амелия Рачева провежда групови и индивидуални занимания по бокс от 3 години.

Нашите клиенти за нас

Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing
Павел Марков – търговски директор на Deutsche Leasing

“Всички наши служители и клиенти споделят, че качеството на предлаганите услиги и оборудване в Pulse са на много високо ниво.”

Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон
Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон

“Моят спортен клуб!”

Крум Савов – тв водещ / спортен репортер
Крум Савов – тв водещ / спортен репортер

Pulse промениха представите ми за фитнеса. Щастлив съм да бъда член на подобен клуб

Даниел Петканов – репортер
Даниел Петканов – репортер

Фитнесът е истинско удоволствие в Pulse

Иван Гошов
Иван Гошов

страхотни уреди, перфектно обслужване

График групови занимания