Обадете ни се: 0700 44 044
Понеделник - Петък: 07:00 – 23:00 · Събота - Неделя: 09:00 – 23:00 BG

Pulse Fitness DELUXE

Луксозен, екзотичен, с буржоазен дизайн и всичко необходимо за една пълноценна тренировка, този клуб ще ви завладее със своята атмосфера. Разположен в сърцето на София, Pulse Deluxe е най-удобната локация за всички работещи и живеещи в центъра на столицата, които държат на стила и уобството.

Вторият от веригата лайфстайл клубове Pulse е разположен на площ от над 1000 кв.м. и е оборудван с последна генерация уреди на Life Fitness и Techno Gym. Екстравагантният му и в същото време супер елегантен интериор е вдъхновен от един от най-известните в света фитнес дизайнери, чиито зали се посещават от звезди от ранга на Мадона, Джей Зи, Др. Дре, Брад Пит и др.

Клубът има 3 обособени зони за тренировки.

Pulse Fitness Deluxe е перлата в короната на нашите клубове.

3 поредни години награден за

СИЛОВА ЗОНА

В силовата зона на ваше разположение са над 30 машини Techo Gym от най‐луксозната им серия Element+, известна с удобните си ергономични био седалки, както и елегантния си и изключително функционален дизайн, който подобрява ефекта от тренировките и намалява риска от контузии.

КАРДИО ЗОНА

Кардио зоната предлага над 40 уреда от професионалните серии на Life Fitness и Techno Gym, модел 2013 година – крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други. Уредите са изработени специално за Pulse, без аналог в Европа. Почти всички те са снабдени с мултимедия, което превръща тренировката в истинско удоволствие.

Видове групови занимания

Power Jump
График Инфо
Power Pilates
График Инфо
Спининг
График Инфо
Пилатес
График Инфо

Услуги

Треньори в този клуб

Ако тренирате с нашите опитни персонални и групови треньори, ние Ви ГАРАНТИРАМЕ постигане на резултати.

Пламен Петков

персонален треньор

Пламен Петков е завършил НСА с отличие. Занимава се с фитнес от 5 години. Специалист е в областта на функционалните и силовите тренировки. Преминава комплексно обучение за фитнес инструктори в Пулс Фитнес и е предпочитан треньор от хората, целящи намаляване на подкожните мазнини.

Георги Петков

персонален треньор

Георги Петков се занимава с фитнес от 5 години. Бивш професионален джудо състезател е и е сертифициран фитнес инструктор. Член е в европейския съюз на фитнес инструкторите. Експрет е в областта на храненето и хранителните добавки, както и във функционалните тренировки.

Георги Димитров

персонален треньор

Георги Димитров се занимава с фитнес от 8 години. Има професионален опит в областта 4 години. Консултант е в сферата на храненето и хранителните добавки. Преминал е специализирано обучение към Pulse Fitness.

Наталия Симеонова

групов треньор

Наталия Симеонова се занимава със спортни и латиноамерикански танци. Специализирала е в груповите занимания като Тае-бо, хитовия паур джъмпс и традиционния пилатес. Стиловете, които прилага са интересни и иновативни.

Росица Георгиева

групов треньор

Росица Георгиева е инструктор по TAE BO и HIIT. С групови тренировки се занимава от 8 години, като води групи по TAE BO, степ-аеробика, bodyshaping, интервални тренировки със средна и висока интензивност и тренировки на открито. Мотивация на трениращите и разнообразие в тренировките са водещи принципи за нейните класове.

Гергана Борисова

групов треньор

Гергана Борисова се занимава с групови тренировки от 5 години. Специлизирала е в областта на силовите тренировки в зала, а след това преподава Боди Пъмп и Тапаут. Групите и са винаги пълни, а клиентите твърдят, че преживяването, което Гери им предлага е незабравимо.Тя е сертифициран инструктор по комбинирана гимнастика от AAAI/ISMA. Преминала е специализирано обучение към веригата "Pulse Fitness & Spa".

Ангел Спасов

групов треньор

Ангел Спасов е сертифициран инструктор по spinning във верига центрове Wolrd Fitness - Denmark. Той има професионален стаж в Дания по Bike Fit - Burn и Bike Fit - Power.

От една година е инструктор по spinning в Pulse Fitness & Spa.

Маргарита Стефанова

групов треньор

Маргарита Стефанова е инструктор по йога със сертификат от AAAI/ISMA. Тя има три годишен стаж в специализирани йога центрове в София.

От една година е инструктор по йога в Pulse Fitness & Spa.

Тодор Миков

персонален треньор

Тодор Миков се занимава с фитнес от 5 години. Той е бивш републикански шампион по лека атлетика на 4 по 100 метра. Тодор Миков е консултант в сферата на храненето и хранителните добавки.

Слав Пенчев

персонален треньор

Слав Пенчев е специализирал в Холандия.Той се занимава с фитнес повече от 10 години. Слав е състезател по Муай Тай и кикбокс.

Нашите клиенти за нас

Крум Савов – тв водещ / спортен репортер
Крум Савов – тв водещ / спортен репортер

Pulse промениха представите ми за фитнеса. Щастлив съм да бъда член на подобен клуб

– Венета Харизанова, Мисис България
– Венета Харизанова, Мисис България

“Прекрасно място! Прекрасни хора!”

Катя Нонива
Катя Нонива

перфектна спа зона

Никол Петева
Никол Петева

Най-добрият фитнес в България!!!! Член съм още от създаването и не бих сменила за нищо на света.

Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон
Петър Стойчев, 11-кратен носител на световната купа по плувен маратон

“Моят спортен клуб!”

График групови занимания